AK DİLOVASI’NDA İLÇE BAŞKANVEKİLİ VE BAŞKAN YARDIMCISI POZİTİF

SİYASET 26.04.2021 - 11:56, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK DİLOVASI’NDA İLÇE BAŞKANVEKİLİ VE BAŞKAN YARDIMCISI POZİTİF

AK Parti Dilovası İlçe Başkanvekili Av. Fevzi Kaadaş ve İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Teke’nin koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından evlerinde tedavi altına alındı. AK Parti Dilovası İlçe Başkanvekili Av. Fevzi Kaadaş ve İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Teke’nin önceki gün yaptırdığı korona testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Kötü haberi duyuran önceki dönem Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Covid-19 testleri pozitif çıkan İlçe Başkanvekilimiz Av. Fevzi Karadaş’a ve İlçe Başkan Yardımcımız Kadir Teke’ye geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda eski sağlıklarına kavuşurlar. Şifa bekleyen tüm hastalarımıza Allah acil şifalar versin İnşallah” dedi. Karadaş ve Teke’nin sağlık durumlarının iyi olduğu ve evlerinde bir süre karantinada olacağı belirtildi.    

AK Parti Dilovası İlçe Başkanvekili Av. Fevzi Kaadaş ve İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Teke’nin koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından evlerinde tedavi altına alındı.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanvekili Av. Fevzi Kaadaş ve İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Teke’nin önceki gün yaptırdığı korona testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Kötü haberi duyuran önceki dönem Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Covid-19 testleri pozitif çıkan İlçe Başkanvekilimiz Av. Fevzi Karadaş’a ve İlçe Başkan Yardımcımız Kadir Teke’ye geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda eski sağlıklarına kavuşurlar. Şifa bekleyen tüm hastalarımıza Allah acil şifalar versin İnşallah” dedi. Karadaş ve Teke’nin sağlık durumlarının iyi olduğu ve evlerinde bir süre karantinada olacağı belirtildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.