AK Darıca her mahallede Ramazan bereketini paylaşıyor!

SİYASET 07.05.2021 - 09:33, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK Darıca her mahallede Ramazan bereketini paylaşıyor!

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay her gün farklı bir mahallede iftar öncesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek Ramazan bereketini paylaşıyor. AK Parti Darıca ilçe Teşkilatı Ramazan ayında da saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe Başkanı Ufuk Acay İlçe yöneticileri, mahalle başkanları, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları ile beraber her gün farklı bir mahalleyi ziyaret ediyor. İftar öncesinde gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Acay vatandaşlar ile sohbet ederek talep ve önerileri dinliyor. Gerçekleşen ziyaretlerden ötürü oldukça memnun olduklarını söyleyen Darıcalılar Başkan Acay'a teşekkür etmeyi de ihmal etmiyor.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay her gün farklı bir mahallede iftar öncesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek Ramazan bereketini paylaşıyor.
AK Parti Darıca ilçe Teşkilatı Ramazan ayında da saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe Başkanı Ufuk Acay İlçe yöneticileri, mahalle başkanları, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları ile beraber her gün farklı bir mahalleyi ziyaret ediyor. İftar öncesinde gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Acay vatandaşlar ile sohbet ederek talep ve önerileri dinliyor.
Gerçekleşen ziyaretlerden ötürü oldukça memnun olduklarını söyleyen Darıcalılar Başkan Acay'a teşekkür etmeyi de ihmal etmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.