AK Çayırova’dan iftariyelik

SİYASET 21.04.2021 - 15:28, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK Çayırova’dan iftariyelik

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları iftar vaktinde yolsa olan ya da iftara dakikalara kala evine yetişemeyenlere iftariyelik ikram etti. AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları, Ramazan ayı boyunca iftara yetişemeyen Çayırovalılar’a su ve hurma ikram edecek. Çayırova’nın yoğun noktalarında iftara yetişemeyenlere iftariyelik ikram eden AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren, “İlçemizde iftara yetişemeyen vatandaşlarımızın yanında olarak iftariyelik ikramında bulunduk. Bizler Ramazan boyunca da sizlerleyiz. Allah oruçlarımızı ve hayırlarımızı kabul etsin. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları iftar vaktinde yolsa olan ya da iftara dakikalara kala evine yetişemeyenlere iftariyelik ikram etti.

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları, Ramazan ayı boyunca iftara yetişemeyen Çayırovalılar’a su ve hurma ikram edecek. Çayırova’nın yoğun noktalarında iftara yetişemeyenlere iftariyelik ikram eden AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren, “İlçemizde iftara yetişemeyen vatandaşlarımızın yanında olarak iftariyelik ikramında bulunduk. Bizler Ramazan boyunca da sizlerleyiz. Allah oruçlarımızı ve hayırlarımızı kabul etsin. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.