AK ÇAYIROVA’DAN ‘VEFAKAR KADINLAR’ ZİYARETLERİ

SİYASET 20.04.2021 - 16:52, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK ÇAYIROVA’DAN ‘VEFAKAR KADINLAR’ ZİYARETLERİ

AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez ve yönetimi ev ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Dünmez, ziyaretlerde Çayırovalı kadınların AK Parti’ye tam destek verdiğini söyledi. AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı ve beraberindeki heyet Razamazan ayı münasebeti ile ‘Gönül’ ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaret ettikleri ev hanımlarının sorun ve taleplerini dinleyen AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez ve yönetimi, özellikle ev hanımlarının Ak Parti’ye olan güvenlerinin tam olduğunu söyledi. ÇAYIROVALI KADINLARDAN AK PARTİ’YE TEVECCÜH Ziyaretlere dair bilgilendirmede bulunan AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez, “Hayır dualarına talip olduğumuz vefakar kadınlarımızın kapılarını çaldık. Çayırova’daki ev hanımlarımız AK Parti’ye tam destek veriyorlar. Ziyaretlerimizde görüyoruz ki bizlere ve AK Parti’ye teveccüh ediyorlar. Bu durumda bizi çok mutlu ediyor” dedi.  AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez’e ziyaretlerinde; Özgürlük Mahallesi başkanı Hatun Karaçay da eşlik etti.

AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez ve yönetimi ev ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Dünmez, ziyaretlerde Çayırovalı kadınların AK Parti’ye tam destek verdiğini söyledi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı ve beraberindeki heyet Razamazan ayı münasebeti ile ‘Gönül’ ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaret ettikleri ev hanımlarının sorun ve taleplerini dinleyen AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez ve yönetimi, özellikle ev hanımlarının Ak Parti’ye olan güvenlerinin tam olduğunu söyledi.

ÇAYIROVALI KADINLARDAN AK PARTİ’YE TEVECCÜH

Ziyaretlere dair bilgilendirmede bulunan AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez, “Hayır dualarına talip olduğumuz vefakar kadınlarımızın kapılarını çaldık. Çayırova’daki ev hanımlarımız AK Parti’ye tam destek veriyorlar. Ziyaretlerimizde görüyoruz ki bizlere ve AK Parti’ye teveccüh ediyorlar. Bu durumda bizi çok mutlu ediyor” dedi.  AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez’e ziyaretlerinde; Özgürlük Mahallesi başkanı Hatun Karaçay da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.