Ah o Yozgat maçı ah!

SPOR 22.04.2021 - 17:07, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Ah o Yozgat maçı ah!

Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği, Tekirdağspor’u iyi bir futbolla 3-1 yense de akıllarda hala geçen hafta Yozgatspor karşısında alınan 2-0’lık yenilgi var. Kaçan 3 puana yanan sarı yeşilliler, o mücadeleyi kazanmış olsa Play-Off ile arasındaki puan farkını 1’e indirmiş olacaktı. Tekirdağspor’u deplasmanda 3-1 yenerek bu sezonki 4.dış saha zaferine imza atan Darıca Gençlerbirliği’nde moraller yerini geldi. Gol atamama şanssızlığını bu maçta kırarak üzerindeki ölü toprağı atan sarı yeşilli ekibimiz, Play-Off ile arasındaki puan farkını 4’e indirirken, önceki hafta Yozgatspor karşısında alınan Yozgatspor yenilgisine yanıyor.  Temsilcimiz, Yozgatspor maçını kazanmış olsa Play-Off barajı ile arasındaki farkı 1’e indirmiş olacaktı. Arkasına bakmadan gözünü kalan son iki haftaya çeviren Darıca G.B, hanesine 6 puan daha yazdırarak rakiplerinin takılmasını bekleyecek. Sarı yeşilli ekibimiz Pazar günü sahasında Karaman Belediyespor’u konuk edecek. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maç karşılıklı atılan goller ile 1-1 berabere bitmişti.

Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği, Tekirdağspor’u iyi bir futbolla 3-1 yense de akıllarda hala geçen hafta Yozgatspor karşısında alınan 2-0’lık yenilgi var. Kaçan 3 puana yanan sarı yeşilliler, o mücadeleyi kazanmış olsa Play-Off ile arasındaki puan farkını 1’e indirmiş olacaktı.

Tekirdağspor’u deplasmanda 3-1 yenerek bu sezonki 4.dış saha zaferine imza atan Darıca Gençlerbirliği’nde moraller yerini geldi. Gol atamama şanssızlığını bu maçta kırarak üzerindeki ölü toprağı atan sarı yeşilli ekibimiz, Play-Off ile arasındaki puan farkını 4’e indirirken, önceki hafta Yozgatspor karşısında alınan Yozgatspor yenilgisine yanıyor.  Temsilcimiz, Yozgatspor maçını kazanmış olsa Play-Off barajı ile arasındaki farkı 1’e indirmiş olacaktı. Arkasına bakmadan gözünü kalan son iki haftaya çeviren Darıca G.B, hanesine 6 puan daha yazdırarak rakiplerinin takılmasını bekleyecek. Sarı yeşilli ekibimiz Pazar günü sahasında Karaman Belediyespor’u konuk edecek. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maç karşılıklı atılan goller ile 1-1 berabere bitmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.