AĞRILILARDAN BİN 500 HANEYE RAMAZAN PİDESİ

Dilovası 09.05.2021 - 16:05, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AĞRILILARDAN BİN 500 HANEYE RAMAZAN PİDESİ

Dilovası Ağrılılar Derneği Başkanı Şerif Bozkurt ve ekibi ilçede ki 1500 haneye ulaşarak sıcak pide dağıtarak gönülleri ısıttı.  Geçtiğimiz ay yapılan kongre sonrası Başkanlığa seçilen Şerif Bozkurt yeni ekibiyle birlikte çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Uzun bir süredir sessizliğe bürünen Dilovası Ağrılılar Derneği’ne hareket katan Başkan Bozkurt ve ekibi önceki gün güzel bir çalışmaya daha imza attı.  Başkan Bozkurt ve ekibi iftar saatine yakın hazırladığı sıcak pideleri oluşturdukları ekiplerle birlikte Dilovası’nda ki 1500 haneye ulaştırdılar. Ramazanın paylaşma ayı olduğunu belirten Bozkurt, “Hemşerilerimizin desteği ile çıktığımız bu yolda göreve başladığımız günden bu yana hem hemşerilerimiz hem de Dilovası’nda ki vatandaşlarımız için elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. Dilovası Ağrılılar Derneği olarak ekibimizle birlikte dernekçilikte ilklere imza atmayı hedefliyoruz. Bugünde arkadaşlarımızla birlikte Ramazan ayı paylaşma, birlik olma, kardeş olma zamanı diyerek hep birlikte ilçemizde ki 1500 haneye sıcak pide dağıtmak için kolları sıvadık. Gittiğimiz her yerde de gönül dualarını almanın mutluluğunu yaşayarak bundan sonra ki süreçte daha çok halkımızın gönlüne dokunmaya çalışacağız. Bizlere destek veren ve yönetimdeki tüm arkadaşlarıma katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Dilovası Ağrılılar Derneği Başkanı Şerif Bozkurt ve ekibi ilçede ki 1500 haneye ulaşarak sıcak pide dağıtarak gönülleri ısıttı. 
Geçtiğimiz ay yapılan kongre sonrası Başkanlığa seçilen Şerif Bozkurt yeni ekibiyle birlikte çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Uzun bir süredir sessizliğe bürünen Dilovası Ağrılılar Derneği’ne hareket katan Başkan Bozkurt ve ekibi önceki gün güzel bir çalışmaya daha imza attı.  Başkan Bozkurt ve ekibi iftar saatine yakın hazırladığı sıcak pideleri oluşturdukları ekiplerle birlikte Dilovası’nda ki 1500 haneye ulaştırdılar. Ramazanın paylaşma ayı olduğunu belirten Bozkurt, “Hemşerilerimizin desteği ile çıktığımız bu yolda göreve başladığımız günden bu yana hem hemşerilerimiz hem de Dilovası’nda ki vatandaşlarımız için elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. Dilovası Ağrılılar Derneği olarak ekibimizle birlikte dernekçilikte ilklere imza atmayı hedefliyoruz. Bugünde arkadaşlarımızla birlikte Ramazan ayı paylaşma, birlik olma, kardeş olma zamanı diyerek hep birlikte ilçemizde ki 1500 haneye sıcak pide dağıtmak için kolları sıvadık. Gittiğimiz her yerde de gönül dualarını almanın mutluluğunu yaşayarak bundan sonra ki süreçte daha çok halkımızın gönlüne dokunmaya çalışacağız. Bizlere destek veren ve yönetimdeki tüm arkadaşlarıma katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.