AGD’Lİ GENÇLERDEN SOKAK HAYVANLARINA YUVA!

Dilovası 16.02.2021 - 15:51, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AGD’Lİ GENÇLERDEN SOKAK HAYVANLARINA YUVA!

Pandemi sürecinde İnsanoğlunun iyiliğe hiç bu kadar ihtiyacı olmamıştı. Milyonlarca koldan milyarlarlarca insan aynı anda iyilikler kurmak mecburiyetinde bugün. Anadolu Gençlik Derneği Dilovası Temsilciliği, soğuk kış mevsiminin başlamasıyla birlikte sokak hayvanlarının hayatlarını sürdürebilmeleri amacıyla, sosyal sorumluluk projesi kapsamında etkinlik düzenledi.  Havaların soğumasıyla birlikte sokak hayvanlarının yuvasının olmamasını kendilerine dert eden ve başlattıkları "Minik Dostlarımız İçin Mamalık, Suluk ve Yuva" sosyal sorumluluk projesiyle kollarını sıvayan Anadolu Gençlik Derneği Dilovası Temsilciliği gençleri, yuva suluk ve mamalık yaptı. Yapılan mamalık, suluk ve yuvalar ilçenin çeşitli yerlerine ilçe halkı tarafından da çok olumlu karşılandı. ARTIK DAHA RAHAT EDECEKLER Hayata geçirilen çalışmanın daha da büyüyerek devam etmesini istediklerini belirten Anadolu Gençlik Derneği Körfez Temsilciliği İlçe Ortaokullar Komisyonu Başkanı M.Arkın Cenğiz; “Sokak hayvanları da Allah'ın yarattığı bir canlı. Biz insanlarda bu hayvanlara gerekli önemi göstermek zorundayız. Merhamet göster ki, merhamet göresin düsturu ve inancı ile yapmış olduğumuz bu çalışma ile inanıyoruz ki sokakta yaşayan hayvanlarımız artık daha rahat edecek” dedi. Öre yandan AGD & MGV Dilovası ilçe Başkanı Lokman Mutlu, AGD Dilovası Liseler Başkanı Enes Ocak ve Liseli gençlerle beraber çalışmanın 2. etabının önümüzdeki hafta diğer mahalle ve köylerde de yapılacağının bilgisini verdi.  

Pandemi sürecinde İnsanoğlunun iyiliğe hiç bu kadar ihtiyacı olmamıştı. Milyonlarca koldan milyarlarlarca insan aynı anda iyilikler kurmak mecburiyetinde bugün. Anadolu Gençlik Derneği Dilovası Temsilciliği, soğuk kış mevsiminin başlamasıyla birlikte sokak hayvanlarının hayatlarını sürdürebilmeleri amacıyla, sosyal sorumluluk projesi kapsamında etkinlik düzenledi.  Havaların soğumasıyla birlikte sokak hayvanlarının yuvasının olmamasını kendilerine dert eden ve başlattıkları "Minik Dostlarımız İçin Mamalık, Suluk ve Yuva" sosyal sorumluluk projesiyle kollarını sıvayan Anadolu Gençlik Derneği Dilovası Temsilciliği gençleri, yuva suluk ve mamalık yaptı. Yapılan mamalık, suluk ve yuvalar ilçenin çeşitli yerlerine ilçe halkı tarafından da çok olumlu karşılandı.

ARTIK DAHA RAHAT EDECEKLER

Hayata geçirilen çalışmanın daha da büyüyerek devam etmesini istediklerini belirten Anadolu Gençlik Derneği Körfez Temsilciliği İlçe Ortaokullar Komisyonu Başkanı M.Arkın Cenğiz; “Sokak hayvanları da Allah'ın yarattığı bir canlı. Biz insanlarda bu hayvanlara gerekli önemi göstermek zorundayız. Merhamet göster ki, merhamet göresin düsturu ve inancı ile yapmış olduğumuz bu çalışma ile inanıyoruz ki sokakta yaşayan hayvanlarımız artık daha rahat edecek” dedi. Öre yandan AGD & MGV Dilovası ilçe Başkanı Lokman Mutlu, AGD Dilovası Liseler Başkanı Enes Ocak ve Liseli gençlerle beraber çalışmanın 2. etabının önümüzdeki hafta diğer mahalle ve köylerde de yapılacağının bilgisini verdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.