ABBAS SIR’IN KONUĞU BAŞKAN ACAY OLDU

SİYASET 25.04.2021 - 11:22, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ABBAS SIR’IN KONUĞU BAŞKAN ACAY OLDU

Hedef TV’de yayınlanan Abbas Sır ile ''Parantez'' program konuğu AK Parti Darıca İlçe Başkanı Avukat Ufuk Acay oldu. Gündeme dair önemli açıklamalar yapan ve canlı yayında soruları yanıtlayan Başkan Acay’ın programı ilgiyle takip edildi. 30 bin üyeyle Darıca’da yola devam ettiklerini kaydeden Başkan Ufuk Acay, “Pandemiye karşın üye çalışmalarımız sürüyor” dedi. Erken seçim sorularına “Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımızın tavrı nettir. Seçim zamanında yapılacak açıklamaları oldu. Muhalefet partilerinin seçim beklentilerini normal karşılıyorum ama şu an gündem pandemi gündem seçim değil. Ancak partimiz diğer hareketler gibi seçim zamanı halka gitmeyip her zaman onlarla olduğumuz için seçim olsa da olmasa da vatandaşımızın yanındayız, memleketin öyle bir gündemi yok ama olsa da seçime hazırız” ifadesini kullandı. “ÜLKEM ADINA SAHİDEN ÜZÜLÜYORUM” CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alarak darbeciler tarafından idam edilen Başbakan Adnan Menderes'i örnek vererek, "Sonu benzemesin" ifadelerini kullanmasına AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay tepki gösterdi. Acay, “Bu ifadeyi kullanan CHP Genel Başkan Yardımcısı sadece kendi düşüncesini değil, atalarının dedelerinin, ceddinin bir mirasını ifade ediyor. Çünkü CHP zihniyeti bunu söylerken doğrusu ülkem adına gerçekten üzülüyorum. Hala bu tip söylemlerin vücut bulması CHP'de üst düzey siyaset yapanların bundan medet ummasını üzüntüyle dinliyoruz. Cumhurbaşkanımıza söylenen bu sözler, milletimiz, demokrasimiz adına milletimizin değerlerini biir türlü özümseyemeyen, milletimizin değerleri ile barışamamış, bu milletin tarihten aldığı misyonu idrak edememiş, ziynetlerin bir tezayürüdür” ifadesini kullandı. “VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ” Pandemi dönemine değinen Başkan Ufuk Acay, “İlçemizde ve ülkemizde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Tedbirler inşallah sonuç verecek, vakalar sonuç verecektir. Darıca’da hep beraber çalışıyoruz. Ekiplerimizle beraber mücadele ediyoruz. Vaka düşüşleri konusundaki çalışmalar sürerken bizler de elimizden geleni yapıyoruz. İlçe teşkilatlarımız olarak pandemiden zarar gören vatandaşlarımızın yanındayız” şeklinde konuştu.  

Hedef TV’de yayınlanan Abbas Sır ile ''Parantez'' program konuğu AK Parti Darıca İlçe Başkanı Avukat Ufuk Acay oldu. Gündeme dair önemli açıklamalar yapan ve canlı yayında soruları yanıtlayan Başkan Acay’ın programı ilgiyle takip edildi. 30 bin üyeyle Darıca’da yola devam ettiklerini kaydeden Başkan Ufuk Acay, “Pandemiye karşın üye çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Erken seçim sorularına “Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımızın tavrı nettir. Seçim zamanında yapılacak açıklamaları oldu. Muhalefet partilerinin seçim beklentilerini normal karşılıyorum ama şu an gündem pandemi gündem seçim değil. Ancak partimiz diğer hareketler gibi seçim zamanı halka gitmeyip her zaman onlarla olduğumuz için seçim olsa da olmasa da vatandaşımızın yanındayız, memleketin öyle bir gündemi yok ama olsa da seçime hazırız” ifadesini kullandı.

“ÜLKEM ADINA SAHİDEN ÜZÜLÜYORUM”

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alarak darbeciler tarafından idam edilen Başbakan Adnan Menderes'i örnek vererek, "Sonu benzemesin" ifadelerini kullanmasına AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay tepki gösterdi. Acay, “Bu ifadeyi kullanan CHP Genel Başkan Yardımcısı sadece kendi düşüncesini değil, atalarının dedelerinin, ceddinin bir mirasını ifade ediyor. Çünkü CHP zihniyeti bunu söylerken doğrusu ülkem adına gerçekten üzülüyorum. Hala bu tip söylemlerin vücut bulması CHP'de üst düzey siyaset yapanların bundan medet ummasını üzüntüyle dinliyoruz. Cumhurbaşkanımıza söylenen bu sözler, milletimiz, demokrasimiz adına milletimizin değerlerini biir türlü özümseyemeyen, milletimizin değerleri ile barışamamış, bu milletin tarihten aldığı misyonu idrak edememiş, ziynetlerin bir tezayürüdür” ifadesini kullandı.

“VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Pandemi dönemine değinen Başkan Ufuk Acay, “İlçemizde ve ülkemizde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Tedbirler inşallah sonuç verecek, vakalar sonuç verecektir. Darıca’da hep beraber çalışıyoruz. Ekiplerimizle beraber mücadele ediyoruz. Vaka düşüşleri konusundaki çalışmalar sürerken bizler de elimizden geleni yapıyoruz. İlçe teşkilatlarımız olarak pandemiden zarar gören vatandaşlarımızın yanındayız” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.