Yeniden Refah Partisi’nden Başkan Ömeroğlu’na ziyaret

Yeniden Refah Partisi, yerel yönetimlerle iş birliği ve dayanışma çerçevesinde Dilovası Belediyesi’ni ziyaret etti. İlçe Başkanı Metin Taşdemir, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı olan Ercan Oğuz ve parti yönetiminden oluşan heyetle birlikte, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Ramazan Ömeroğlu, Yeniden Refah Partisi heyetini makamında ağırlayarak, belediye olarak yürüttükleri projeler ve gelecek hedefleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.


BAŞKAN ÖMEROĞLU’NDAN TEŞEKKÜR
Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Metin Taşdemir, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı olan Ercan Oğuz ve kıymetli yönetimine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Bu tür ziyaretler, ilçemizin gelişimi adına atılan adımlarda ortak akıl ve iş birliği kültürünü geliştirmemiz açısından büyük önem taşıyor" dedi.


İŞ BİRLİĞİ VE ORTAK PROJELER
Toplantıda, Dilovası’nın mevcut durumu ve gelecekte yapılması planlanan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Başkan Ömeroğlu, belediye olarak öncelikli hedeflerinin, ilçenin yaşam kalitesini artıracak projeleri hayata geçirmek olduğunu belirterek, bu süreçte her türlü iş birliğine açık olduklarını ifade etti. Yeniden Refah Partisi heyeti de ilçenin kalkınması ve vatandaşların refahı için yapılacak her türlü çalışmaya destek vereceklerini dile getirdi.