Veysal Tipioğlu’ndan Bakan Güler’e ziyaret

Kocaeli’nin çalışkan milletvekili AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysal Tipioğlu, TBMM’de Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysal Tipioğlu, TBMM’de Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’i ziyaret etti. Ziyaret sırasında Bakan Güler’e çalışmalarında kolaylıklar dileyen Tipioğlu, misafirperverliklerinden dolayı da teşekkür etti. Veysal Tipioğlu, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “TBMM’de Milli Savunma Bakanımız Sn. Yaşar Güler’i ziyaret ettik. Sayın Bakanımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaret sırasında Tipioğlu ve Bakan Güler, ülkenin savunma politikaları ve Kocaeli’deki savunma sanayi projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundular.
“KOCAELİ KRİTİK ÖNEME SAHİP”
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Veysal Bey’in ziyaretinden dolayı çok mutlu oldum. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaret esnasında, Bakan Güler ve Tipioğlu, Türkiye’nin savunma sanayisindeki gelişmeler ve bölgesel güvenlik konuları üzerinde durdular. Veysal Tipioğlu, Kocaeli’nin savunma sanayisindeki rolünün önemine dikkat çekerek, “Kocaeli, stratejik konumu ve sanayi altyapısı ile savunma sanayisi için kritik bir öneme sahip. Bu alandaki projelerimizi ve yatırımlarımızı Bakanımızla paylaşma fırsatı bulduk” dedi.