Vali Yavuz LGS şampiyonlarını ağırladı

Vali Seddar Yavuz, Kocaeli’de 500 tam puan alan 9 öğrenciyi ve ailelerini makamında ağırladı. Kocaeli şampiyonları ile bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Yavuz, öğrencilere başarılar diledi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Liseye Geçiş Sınavı’nda (LGS) tam puan alan öğrencilerle makamında bir araya geldi. Kocaeli’de 500 tam puan alan 9 öğrenci ve ailelerinin davet edildiği törende Vali Seddar Yavuz öğrencileri tebrik etti. Makam odasında gerçekleşen görüşmenin ardından Vali Yavuz öğrencilere tek tek hediyelerini teslim etti. Vali Yavuz, öğrencilerin başarılarının devamını diledi.


500 TAM PUAN ALANLAR
LGS’de 500 tam puan alan Başiskele Özel Bilgili Kültür Ortaokulu öğrencisi Nisa Müllayim, Çayırova Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Merve Tan, Gebze Mustafa Paşa Ortaokulu öğrencisi Muhammet Anıl Çelik, Değirmendere Atatürk Ortaokulu öğrencisi Ali Ilgaz Kuşkonar, Özel Gölcük Nazif Tokgöz Başarı Koleji öğrencisi Sabri Kerem Topuçar ve Ege Çalı, Kartepe Özel Nesibe Aydın Ortaokulu öğrencisi Uras Uruş, Kartepe Özel Sınav Koleji Ortaokulu öğrencisi Ahmet Eymen Yiğit ve Bilgehan Kelebekler ve aileleri Vali Seddar Yavuz ile bir araya geldi.
“BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİNİZ”
Öğrencilerin elde ettikleri başarının önemine değinen Vali Seddar Yavuz, “Yolunuz bahtınız açık olsun. Hep birlikte bu yüz yolu Türk yüzyılı yapacağız. Dünyanın neresinde olursanız olun aklınızda ve kalbinizde al bayrağımız olsun. Bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Çok büyük başarı elde ettiniz. Bu başarının devamı istikrarla olur. Sizlerin sayesinde Türkiye cumhuriyetini daha da ileriye taşıyacağız” dedi.