Muzaffer Bıyık’ın motivasyon kaynağı, vatandaşlarının memnuniyeti

Göreve geldiği günden bu yana vatandaşları ile sık sık bir araya gelen, esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, son olarak Darıca Merkez’de esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi. Bıyık, “Esnafımızın ve vatandaşlarımızın memnuniyeti bizler için en büyük motivasyon kaynağıdır” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçede bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Bıyık, Darıca Merkez’de gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaf ve hemşehrilerle sohbet ederek, onların taleplerini ve görüşlerini dinledi. Başkan Muzaffer Bıyık, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Daima bir arada olduğumuz hemşehrilerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Darıca Merkez’deki esnaf ve hemşehrilerimizle bir araya gelerek kendileriyle hasbıhal ettik. İlçemizin kalkınması ve gelişmesi için esnafımızın ve vatandaşlarımızın görüşleri bizler için çok değerli. Onların önerileri ve istekleri doğrultusunda hizmetlerimizi planlamaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

“ÇÖZÜM YOLLARI ARAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Esnaf ve vatandaşlar, Başkan Bıyık’a ziyareti dolayısıyla teşekkür ederek, belediye hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ziyaretler sırasında vatandaşların sorunlarını dinleyen ve çözüm önerileri sunan Başkan Bıyık, belediye olarak her zaman esnaf ve vatandaşların yanında olacaklarını ifade etti. Başkan Bıyık, “Darıca’mızın her köşesinde, her mahallemizde, her sokağında hemşehrilerimizle buluşmaya, onların dertlerini dinlemeye ve birlikte çözüm yolları aramaya devam edeceğiz. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın memnuniyeti bizler için en büyük motivasyon kaynağıdır” şeklinde konuştu.

DAHA GÜZEL BİR İLÇE

Ziyaretler esnasında Başkan Bıyık’a; AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, belediye meclis üyeleri ve ilgili birim müdürleri de eşlik etti. Esnaf ve vatandaşlarla samimi bir atmosferde geçen görüşmeler, Darıca’nın daha güzel ve yaşanabilir bir ilçe haline gelmesi için karşılıklı fikir alışverişi ile sona erdi.