Minik Çınar Anaokulu’ndan Filistin’e Destek

Özel Minik Çınar Anaokulu’nun minikleri, “Doğadan Sanata Dönüştürme” fikriyle Filistin’e bağış yapmak amacıyla düzenledikleri geri dönüşüm kermesinde büyük bir duyarlılık örneği sergiledi. Kızılay Darıca Şubesi de bu anlamlı etkinliğe katılım sağlayarak miniklerin iyilik yolunda attıkları adımlara destek verdi. Özel Minik Çınar Anaokulu’nun minikleri, doğanın korunmasına yönelik bilinç oluşturmak ve sanatı geri dönüşümle buluşturmak amacıyla bir kermes düzenledi. Kermeste, geri dönüştürülebilir malzemelerden yapılan el emeği ürünler sergilendi ve satışa sunuldu. Elde edilen gelir, Filistin’e bağışlanarak miniklerin büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza atması sağlandı.


KIZILAY DARICA ŞUBESİ’NDEN DESTEK
Kermese katılan Kızılay Darıca Şubesi, miniklerin duyarlılığını takdir ederek etkinliğe destek verdi. Kızılay Darıca Şubesi’nden yapılan açıklamada, “Özel Minik Çınar Anaokulu’nun koca yürekli miniklerinin ‘Doğadan Sanata Dönüştürme’ fikriyle Filistin’e bağışlamak amacıyla düzenledikleri ‘Geri Dönüşüm Kermesi’ne katılım sağlayarak iyilik yolunda attıkları adımlara destek olduk. Duyarlılıkları için miniklerimize çok teşekkür ederiz” denildi.


VELİLER VE ÖĞRETMENLERDEN TAM DESTEK
Öğrencilerin bu anlamlı projesine veliler ve öğretmenler de tam destek verdi. Kermeste, öğrencilerin eserlerini inceleyen veliler ve ziyaretçiler, miniklerin bu duyarlı davranışından büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Öğretmenler ise öğrencilerinin hem doğa sevgisi hem de sosyal sorumluluk bilinci kazanmalarından gurur duyduklarını belirttiler.

,