Sır’dan TFF yönetimine ziyaret

Gazetemizin İmtiyaz sahibi Abbas Sır, Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi Murat Şahin ve Adem Doğrul’u ziyaret etti. İki değerli dostu ile bir araya gelen Sır, “Türk futbolu için çok önemli bir isim olan Murat Şahin ve Gebze’nin değerli iş insanı Adem Doğrul, bilgi ve donanımlarıyla TFF’ye güç katacaktır” dedi.

Bir dönem 2.Lig ve 3.Lig Kulüpler Birliği başkanlığı yapan Murat Şahin’in yönetiminde yer alan, Gebzespor’un eski başkanı ve yöneticisi Abbas Sır, TFF’de 2.Lig ve 3.Lig’lerden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Şahin’in özellikle alt liglere olan hakimiyetine dikkat çeken Sır, Şahin’in TFF yönetimine büyük güç kattığını belirtti. Spor adamı olarak Türk futbolunun büyümesi ve gelişmesi adına daima elinden gelen gayreti göstereceğini kaydeden Sır, Şahin’e sıcak misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonunda Şahin, Sır’a milli futbolcu Arda Güler’in imzalı Milli takım formasını hediye etti.

GEBZELİ DOĞRUL’U DA ZİYARET ETTİ

Ardından Sır, Gebze bölgesinin tanınan ve sevilen iş insanlarından, TFF yönetim kurulu üyesi Adem Doğrul’u ziyaret etti. Gebze bölgesinden bir ismin TFF yönetiminde yer almasının önemini belirten Sır, Doğrul’a görevinde başarı temennisinde bulunarak, her zaman yanında olduğunu belirtti. Sır, kendisini ağırlayan Doğrul’a da yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti.