Gebze’de yaşanan patlamada, CHP ihmal zinciri olduğunu iddia etti

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Gebze’de 5 katlı binanın 3. katında doğal az kaynaklı olduğu değerlendirilen bir patlama sonucu 7 kişinin yaralandığı, 3 bina ve 6 otomobil hasar gördüğü patlamanın ihmal zinciri olduğunu iddia ederek sorumluların hesap vermesi konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Gebze Mevlana Mahallesi’nde 5 katlı bir binanın 3. katında meydana gelen ve doğal gaz kaynaklı olduğu değerlendirilen bir patlama sonucu 7 kişi yaralandı. Patlamanın şiddetiyle çevredeki 3 bina ve 6 otomobilde de hasar meydana geldi. Olay sonrası CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan ile birlikte yaralıları tedavi gördükleri hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

“FACİANIN TEKRARLANMAMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

Nail Çiler, hastanede gerçekleştirdiği ziyaretin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaparak, “Gebze Mevlana Mahallesi’nde bir evde meydana gelen patlamada yaralanan vatandaşlarımızı Gebze İlçe Başkanımız Gökhan Orhan ve Darıca İlçe Başkanımız Hüseyin Cihan Özaltan ile birlikte hastanede ziyaret ettik. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bu tür faciaların tekrar yaşanmamasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

“SORUMLULARIN HESAP VERMESİ İÇİN KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ise, “Bugün sabah saatlerinde Mevlana Mahallemizde bir binada meydana gelen doğalgaz patlamasında 2’si ağır 9 vatandaşımız yaralanmıştır. Öncelikle yaralı vatandaşlarımıza, bina ve mahalle sakinlerimize geçmiş olsun. Bina sakinlerinin ifadelerine göre binada kaçak olduğunu defalarca şikayet etmelerine rağmen yetkililerden bir müdahale olmamış. Göz göre göre gelen bu facianın detaylıca araştırılarak ihmal zincirindeki tüm sorumlularının hesap vermesi için konunun takipçisi olacağımızı kamuoyuna bildiriyorum” dedi.

HABER: KÜBRA AKAR