Sahile güvenli erişim, sanayi bölgesine önemli bir lojistik avantajı

Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Diliskelesi Mahallesi’ni sahile bağlayacak üst geçit projesinin, bölge halkının ulaşımını rahatlatacağını belirterek, “Bu projeyle sahile güvenli ve hızlı bir erişim sağlayacağız” dedi. Ayrıca, İMES Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılacak olan demiryolu hattının, sanayi bölgesine önemli bir lojistik avantaj sağlayacağını vurguladı.

Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ile birlikte TCDD 1. Bölge Müdür Yardımcısı İzzet İlteriş Yüksel’i ziyaret etti. Ziyaret sırasında Diliskelesi Mahallesi Sahil Bağlantı Yolu Üst Geçit projesi ve İMES OSB Demiryolu Hattı ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunuldu. Ziyarette, Dilovası’nın gelişimi açısından kritik öneme sahip olan bu iki proje üzerine karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Başkan Ömeroğlu, Diliskelesi Mahallesi’ni sahile bağlayacak üst geçit projesinin, bölge halkının ulaşımını rahatlatacağını belirterek, “Bu projeyle sahile güvenli ve hızlı bir erişim sağlayacağız” dedi. Ayrıca, İMES Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılacak olan demiryolu hattının, sanayi bölgesine önemli bir lojistik avantaj sağlayacağını vurguladı.

“PROJELERİ HER ZAMAN TAKİP EDİYORUZ”

Başkan Ömeroğlu, TCDD 1. Bölge Müdür Yardımcısı İzzet İlteriş Yüksel’e, projeler konusundaki ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, “Dilovası’nın gelişimi ve kalkınması için projelerimizi her zaman takip ediyoruz. Bu ziyaret, hem Diliskelesi’nin hem de OSB’nin ulaşım projeleri için önemli bir adım oldu” ifadelerini kullandı. Ziyarette Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay da yer aldı. Kubilay, projenin ilçeye sağlayacağı faydalar üzerinde durarak, bölgenin kalkınmasına yönelik her türlü projeyi desteklediklerini belirtti.

HABER: KÜBRA AKAR