Büyükakın, Baran Aydın’ın eleştirilerine hak verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ekim ayı meclisi 133 gündem maddesiyle toplandı. CHP’li meclis üyesi Baran Aydın gündem dışı yaptığı açıklamada Çayırova Devlet Hastanesi’nin önündeki fotoğrafları paylaştı. Büyükakın, “Biz bunu hak ettik” karşılığını verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ekim ayı meclis toplantısı 133 gündem maddesiyle toplandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin meclis toplantısı Kocaeli Kitap Fuarı’ndan dolayı Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın başkanlık yaptığı meclis toplantısında CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Baran Aydın gündem dışı söz aldı. Aydın Çayırova’da yapılacak olan devlet hastanesi üzerinde çekilen fotoğrafları gündeme getirdi ve söz konusu fotoğraflar üzerinden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye eleştirilerde bulundu. Aydın’ın konuştuktan sonra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çok haklı eleştiriler. Biz bunları hak ettik” dedi.

“ÇOK HAKLI ELEŞTİRİLER. BİZ BUNLARI HAK ETTİK”

CHP’li Baran Aydın açıklamalarda yaptığı sırada Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın araya girdi ve Bünyamin Çiftçi’ye; “Onlar gibi yap. Hiçbir şey yapma niye böyle dertlerin var” sözlerini kullandı. Aydın da bunun üzerine “Zaten bir şey yapmıyor” açıklamasında bulundu. Büyükakın ise “Yaparsak biz yaparız” dedi. Baran Aydın’ın sözleri bittikten sonra Başkan Büyükakın; “Çok haklı eleştiriler. Biz bunları hak ettik” sözlerine yer verdi.