Yeniden Refah Gebze, esnafla buluştu

Yeniden Refah Partisi, Türkiye genelinde eşzamanlı olarak gerçekleştirilen esnaf ziyaretleri programını Gebze’de de hayata geçirdi. Gebze’deki ziyaretlere, Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Cabir Bilikçi, İl Başkanlık Divan Kurulu üyeleri, Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bülent Taşdemir ile birlikte il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ziyaret sırasında partisine katılmak isteyen vatandaşların üyelik işlemleri de gerçekleştirildi. Programda Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve beraberindeki heyet, ilçe esnafıyla bir araya gelerek hem partinin çalışmalarını tanıttı hem de esnafın talep ve önerilerini dinledi. Ziyarete katılan Başkan Kılıç ve ekibi esnaflarla yerel ekonomik sorunlar ve çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinde bulundu.

“PROGRAMIMIZI BAŞARI İLE TAMAMLADIK”

Ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, “Türkiye genelinde eşzamanlı olarak gerçekleştirilen esnaf ziyaretleri programımızın Gebze ayağını başarıyla tamamladık. Ziyaretlerimizde, esnafımızla bir araya gelerek onların sorunlarını ve taleplerini dinledik. Ayrıca, partimize üye olmak isteyen vatandaşlarımızın üyelik işlemlerini de gerçekleştirdik” dedi.

PARTİYE KATILMAK İSTEYENLERİN ÜYELİK İŞLEMLERİ GERÇEKLEŞTİ

Ziyaret sırasında partiye katılmak isteyen vatandaşların üyelik işlemleri yapılarak, partiye olan ilginin artması memnuniyetle karşılandı. Kılıç, ziyaretlerin vatandaşlarla daha yakın temas kurma ve partinin vizyonunu daha geniş kitlelere anlatma açısından önemli olduğunu vurguladı.

HABER: KÜBRA AKAR