AK Parti Dilovası heyetinden yeni emniyet müdürüne ziyaret

Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Mustafa Serhat Canbaz’ı ziyaret eden Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Dilovası’nın huzuru ve güvenliği için yapılacak her türlü çalışmaya destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.
Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Mustafa Serhat Canbaz’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Ömeroğlu’na; AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, AK Parti Kocaeli İl Yöneticisi İbrahim Arslan, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Erdoğan ve Dilovası Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Mahmut Barış eşlik etti.


DİLOVASI’NIN HUZUR VE GÜVENLİĞİ İÇİN BELEDİYE HAZIR
Ziyaret sırasında, Dilovası’nın güvenliği ve emniyet hizmetleri konusunda yapılan çalışmalar masaya yatırıldı. Başkan Ömeroğlu, ilçede güvenlik hizmetlerinin artırılması ve halkın huzur içinde yaşamını sürdürebilmesi için Emniyet Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Serhat Canbaz’a başarı dileklerini ileten Ömeroğlu, Dilovası’nın huzuru ve güvenliği için yapılacak her türlü çalışmaya destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.


EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE TAM DESTEK
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, ziyarette emniyet teşkilatının önemine vurgu yaparak ilçenin güvenlik ihtiyacını karşılamada emniyet mensuplarının her zaman yanında olduklarını belirttiler. Milletvekili Yaman, Mustafa Serhat Canbaz’ın bu görevde başarılı olacağına inandıklarını söyledi. Yeni göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Serhat Canbaz, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Dilovası’nın güvenliği için özveriyle çalışmaya devam edeceklerini ve yerel yönetimlerle güçlü bir iş birliği içinde olacaklarını belirtti. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ise, “Emniyet Müdürümüze ilçemizin huzur ve güvenliği noktasında yapacak olacağı çalışmalarda muvaffakiyetler diliyorum” dedi. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.