Muzaffer Bıyık’tan Vali Aktaş’a hayırlı olsun ziyareti

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli’ye yeni atanan Vali İlhami Aktaş’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami Aktaş, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile bir süre görüşüp sohbet ederek, Darıca’da yapımı devam eden hizmet ve yatırımlar ile yapımı planlanan projeler hakkında istişarelerde bulundu.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 10 Temmuz’da Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Çanakkale Valiliği’nden Kocaeli Valiliği’ne atanarak göreve başlayan Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami Aktaş, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve belediye başkan yardımcıları ile bir süre görüşerek sohbet etti. Ziyaret sırasında Darıca’da yapımı devam eden hizmetler ve yatırımlar ile gelecekte yapılması planlanan projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

HİZMET VE YATIRIMLAR MASAYA YATIRILDI

Darıca’da devam eden projeler hakkında bilgi veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçede yapılan çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirtti. Vali İlhami Aktaş, Darıca’daki gelişmeleri yakından takip edeceğini ve gerekli desteği vereceğini ifade etti. Görüşmede, belediye tarafından hayata geçirilecek yeni projeler hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

GELECEĞE YÖNELİK PLANLAMALAR

Görüşme sırasında, Darıca’nın kalkınması ve vatandaşlara sunulan hizmetlerin iyileştirilmesi amacıyla çeşitli projeler ele alındı. Başkan Muzaffer Bıyık, Darıca’da eğitimden sağlığa, altyapıdan sosyal hizmetlere kadar birçok alanda yapılan ve planlanan yatırımlar hakkında Vali İlhami Aktaş’a detaylı bilgi verdi. Vali İlhami Aktaş, Darıca’nın gelişimine katkı sağlayacak projelere destek vereceklerini ve ilçenin ihtiyaçlarını karşılamak adına iş birliği içerisinde çalışacaklarını belirtti. Ayrıca, Darıca halkının refahını artıracak her türlü girişimin yanında olduklarını ifade etti.

HABER: KÜBRA AKAR