Hasan Soba’dan yeni bakana ziyaret

Kısa bir süre önce Sağlık Bakanlığı görevine atanan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Soba ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Soba, kısa bir süre önce Sağlık Bakanlığı görevine atanan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Vekili Hasan Soba, ziyarette yaptığı açıklamada, “Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu yeni görevinde tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Kocaeli’de yürütülen sağlık projeleri ve hizmetleri konusunda Bakanımızla verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Ortak hedefimiz, vatandaşlarımıza en iyi sağlık hizmetini sunmaktır” dedi. Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ise ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getirerek, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Soba’ya nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Kocaeli, sağlık alanında önemli projelere ev sahipliği yapan bir ilimiz. Bakanlık olarak, Kocaeli’ye ve Türkiye’nin her köşesine en iyi sağlık hizmetini sunma hedefimiz doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU
Görüşme sırasında, Kocaeli’de devam eden ve planlanan sağlık yatırımları, hastane projeleri, sağlık çalışanlarının durumu ve halk sağlığına yönelik yapılan çalışmalar ele alındı. Başkan Vekili Hasan Soba, Kocaeli’de sağlık alanında yapılan yatırımlar ve projeler hakkında detaylı bilgi vererek, yerel yönetim olarak sağlık sektörüne verdikleri önemi vurguladı. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Kocaeli’de sağlık hizmetlerinin daha da geliştirilmesi ve vatandaşların sağlık hizmetlerine daha kolay erişim sağlaması için gerekli destekleri vereceklerini belirtti. Memişoğlu, ayrıca sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarının takdirle karşılandığını ve onların çalışma koşullarının iyileştirilmesi için gereken adımların atılacağını ifade etti.