Sıtar’dan Çerkeşli Köyü’ne ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dilovası İlçe Başkanı Erdem Sıtar, seçim öncesinde verdikleri sözleri tutarak Çerkeşli Köyü’nü ziyaret etti. Başkan Sıtar, köy halkıyla bir araya gelerek gönül köprüsü kurma sözüne sadık kaldıklarını belirtti.
MHP Dilovası İlçe Başkanı Erdem Sıtar, beraberindeki yöneticilerle birlikte Çerkeşli Köyü’nü ziyaret etti. Ziyaret sırasında İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş’ın selamlarını ileten Sıtar, köy halkına gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini sundu. Sıtar, seçim öncesinde belirttikleri gibi her zaman vatandaşlarla birlikte hareket edeceklerini ve gönül köprüsünü inşa etmeye devam edeceklerini vurguladı.


HALKLA BULUŞMA
Çerkeşli Köyü sakinleriyle samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Başkan Sıtar ve beraberindeki heyet köy halkının sorunlarını dinledi. Vatandaşlar, sağlık, eğitim, altyapı gibi konularda yaşadıkları sorunları dile getirirken, Başkan Sıtar, bu sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. “Her zaman vatandaşlarımızla birlikte olacağız ve onların sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışacağız” diyen Sıtar, bu tür ziyaretlerin önemine değindi.


SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ
Başkan Sıtar, ziyaret sırasında köy halkının dile getirdiği sorunları not aldı ve çözüm için yapılması gerekenleri paylaştı. Köyün altyapı sorunları, içme suyu sıkıntıları, yol yapımı ve sağlık hizmetleri gibi konuların öncelikli olarak ele alınacağını ifade eden Sıtar, bu konularla ilgili projelerin hayata geçirileceğini belirtti. Ayrıca, gençlerin eğitimine ve spor faaliyetlerine daha fazla destek verilmesi gerektiğini vurgulayan Sıtar, “Çerkeşli Köyü halkı bizi büyük bir samimiyetle karşıladı. Onların bu misafirperverliği bizim için çok kıymetli. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız ve onların sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışacağız” dedi.