Başkanlardan Darıca sahilinde sıcak ziyaret

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Darıca sahilde vakit geçiren vatandaşlarla buluştu.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, güzel havayı fırsat bilerek Darıca sahilinde vakit geçiren vatandaşlarla buluştu. Sahil boyunca gerçekleştirdikleri yürüyüş sırasında vatandaşlarla samimi sohbetlerde bulunan başkanlar, hemşehrilerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Güneşli bir hafta sonunu değerlendiren Darıcalılar, sahilde yürüyüş yaparak ve deniz manzarasının tadını çıkararak vakit geçirirken, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve İlçe Başkanı Köksal Şakar’ı yanlarında görmekten büyük mutluluk duydular. Başkan Bıyık ve Şakar, sahil boyunca yaptıkları gezide, vatandaşlarla bire bir sohbet ederek onların görüş ve önerilerini dinlediler.

“VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, “Güzel havayı değerlendirerek eşsiz manzaralı Darıca Sahilimizi ziyarete gelen değerli hemşehrilerimizle bir araya gelerek hasbıhal ettik. Bu tür buluşmalar, vatandaşlarımızla doğrudan iletişim kurma ve onların taleplerini, önerilerini dinleme fırsatı sunuyor. Her zaman halkımızın yanında olduğumuzu göstermek, sorunlarına çözüm üretmek bizim en büyük önceliğimiz” dedi. Sahil boyunca karşılaştıkları vatandaşlar, Başkan Bıyık ve Şakar’ın samimi yaklaşımlarından ve sorunlarıyla ilgilenmelerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ziyaret sırasında vatandaşların çeşitli talepleri ve önerileri de not edildi. Özellikle sahil düzenlemeleri, yeşil alanların artırılması ve sosyal etkinlikler gibi konular ön plana çıktı.

“İHTİYAÇLARA YÖNELİK PROJELER”

Emekli bir vatandaş olan Mehmet Yılmaz, “Belediye başkanımızı ve ilçe başkanımızı burada görmek bizi çok mutlu etti. Sorunlarımızı ve isteklerimizi doğrudan iletebilmek büyük bir fırsat. Sahil düzenlemeleri ve yürüyüş yollarının genişletilmesi konusunda önerilerde bulunduk, sağ olsunlar dikkatle dinlediler” dedi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’nın daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Bıyık, “Darıca sahili, ilçemizin en değerli noktalarından biri. Burada hemşehrilerimizle bir araya gelerek onların görüşlerini almak bizim için çok önemli. Gelecekte de sahilimizi daha da güzelleştirmek ve halkımızın ihtiyaçlarına yönelik projeler geliştirmek için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.