Gebzespor’da yeni Başkan Recep Avcı

Gebzespor’da ikinci Recep Avcı önemi. Mevcut başkan Resul Tat’ın aday olmadığı Olağan Genel Kurul Toplantısı’na tek aday olarak giren Recep Avcı, Gebzespor’un yeni başkanı oldu. 57 kişiden oluşan yönetimi ile Gebzespor’u başarıyı taşımak istediklerini ifade eden Avcı, destek veren herkese teşekkür etti.

Gebzespor’da önceki gün gerçekleşen kongreye tek aday olarak Recep Avcı, mor beyazlı kulübün yeni başkanı seçildi. Gebze Belediyesi Menekşe Nikah Salonu’nda gerçekleşen kongreye; Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Şener Akın, MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, Gebzespor Başkanı Resul Tat, Gebzespor Başkan adayı Recep Avcı, eski ve yöneticiler, delegeler ve taraftarlar katıldı.


TAT: KAN DEĞİŞİKLİĞİNİN GEBZESPOR’A FAYDA SAĞLAYACAĞINA İNANDIK
2 buçuk sezonluk başkanlık görevini devreden Resul Tat, yeni yönetime destek olmaya hazır olduklarını ifade ederek, “Yönetim kurulunda görev yaptığım arkadaşlarım ile birlikte bu kentin en önemli marka değeri Gebzespor’a sahip çıkmaya çalıştık. Görev yaptığımız süre boyunca Gebzespor’a güçlü bir duruş ve güçlü bir imaj sergilettik. Sportif başarıyı yakalayamadık. Bu başarısızlıkta yönetim olarak üzerimize düşen payı alıyoruz. Bahane üretmek değil, kan değişikliğinin Gebzespor’a fayda getireceğine inandık ve böyle bir karar verdik. Yeni yönetimin daima arkasında olacağımızı, Gebzespor’un daha iyi yerlerde olması için çalışacağımızı söylemek istiyorum. Herkesi, Gebze’nin en önemli marka değeri Gebzespor’a sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.


AVCI’DAN 57 KİŞİLİK YÖNETİM
Hazırlanan 50 asil ve 7 yedek olmak üzere toplam 57 kişiden oluşan yönetimini tanıtan Recep Avcı, “Gebzespor yeni yönetimi ile birlikte, kent halkı ile omuz omuza verecek, ilçe yöneticilerimiz, sanayicilerimiz, esnaflarımız, STK’larımız bir araya gelerek zirveye doğru yeni bir yürüyüş başlatacak. Gebzespor hak ettiği noktaya adım adım taşınacak. İlk hedefimiz BAL Liginden şampiyon olarak 3. Lige adım atmak olacak” dedi.


GEBZESPOR YENİ YÖNETİM KURULU  
Recep Avcı (Başkan), Abdurrahman Sarıtoprak, Adem Doğrul, Ahmet Malkoç, Alper Demir, Ayhan Çakan, Burhan Berberoğlu, Bülent Özdemir, Can Berk Güvenç, Çetin Açıkyürek, Ercan Altınkaya, Erhan Atmaca, Erkan Ayan, Ersen Dikmen,  Fatih Soylu, Funda Özkara, Gökhan Orhan, Hakan Altınbaş, Halil İbrahim Kahya, İlker Altınkaya,  İzzet Yıldırım, Kadir Avşar, Köksal Aydın, Kurtuluş Koçak, Kürşat Kaşıkçı, Levent Karadeniz, Mahmut Avcı, Muhammet Aydın, Muhammet Burak Zilan, Muhammet Demirtaş, Mustafa Güvelek, Nihat Tatlı, Nilgün Erol, Oktay Torun, Olgun Akbulut,  Özgür Agin, Özgür Sarıtoprak, Recep Ayar, Rohat Başut, Sait Bayram,  Serkan Altıbulak,  Sinan Yücel, Şakir Aydemir, Şenol Kibar, Şevket Baş, Şinasi Sözbir, Tamer Coşkun,  Tayfun Bakır, Tuncer Saltaş, Umut Avcı.


HABER: ÇAĞLAR AKAR