Esnafa kahvaltıda konuk oldular

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Osmangazi Mahallesi’nde faaliyet gösteren FSM Oto Market’e kahvaltıda misafir oldu.

Esnafla buluşarak onların sorunlarını dinleyen ve taleplerini yerinde inceleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, sabah kahvaltısında esnafla bir araya gelerek sıcak bir ortamda sohbet etme imkanı buldular. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Yeni güne, Darıcamızın esnaflarıyla başlamaya devam ediyoruz. İlçe Başkanımız Köksal Şakar ile birlikte FSM Oto Market’in misafiri olduk. Genç kardeşlerimize ve tüm esnaflarımıza hayırlı bol kazançlar diliyorum” dedi. Bıyık, esnaf ziyaretlerinin devam edeceğini ve her zaman esnafın yanında olacaklarını belirtti.

SORUNLAR VE TALEPLER DİNLENDİ

Kahvaltı sırasında esnafın karşılaştığı sorunlar ve talepler hakkında bilgi alan Başkan Bıyık ve Başkan Şakar, bu talepleri not ederek çözüm önerileri üzerinde durdular. Esnafın beklentilerini dinleyen iki başkan, onların daha iyi şartlarda hizmet verebilmeleri için gerekli adımların atılacağını ifade ettiler. FSM Oto Market’in genç işletmecileri ve çalışanları, Başkan Bıyık ve Başkan Şakar’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür buluşmaların kendileri için büyük moral kaynağı olduğunu söylediler. Esnaf, yetkililere teşekkür ederek, ilçede yaşanan sorunların çözümü konusunda gösterdikleri duyarlılıktan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

“ESNAFIMIZIN SORUNLARINI BİRİNCİ AĞIZDAN DİNLİYORUZ”

Ziyaretin ardından konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, “Esnafımızın her zaman yanındayız ve onların daha iyi şartlarda hizmet verebilmeleri için elimizden geleni yapacağız. Bu tür buluşmalarla esnafımızın sorunlarını birinci ağızdan dinlemek ve çözüm üretmek bizim için çok önemli” dedi. Şakar, esnafın ekonomiye katkılarının büyük olduğunu vurgulayarak, onlara destek olmaya devam edeceklerini belirtti. FSM Oto Market’in işletmecileri, bu tür ziyaretlerin kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti. “Başkanlarımızın bizleri ziyaret etmeleri ve sorunlarımızı dinlemeleri, bize olan güveni ve desteği gösteriyor. Bu ziyaretler, işimizi daha iyi yapmamız için bize moral ve motivasyon sağlıyor” şeklinde konuştu. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, toplumun her kesimiyle bir araya gelmeye devam edeceklerini ve bu tür ziyaretlerle ilçenin nabzını tutacaklarını ifade etti. Bıyık, “Amacımız, Darıca’yı birlikte daha güzel yarınlara taşımak. Esnafımızın, vatandaşlarımızın ve tüm paydaşlarımızın desteği ile bunu başaracağız” dedi.