Dilovası’nda gönül köprüleri kuruldu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un önemli projesi ‘Gönülden Gönüle’ kapsamında Vali Yardımcısı Şenol Kaya, Dilovası’nda ikamet eden dezavantajlı ailelerle bir araya geldi.
Devletin şefkatine ihtiyaç duyan; yaşlı, engelli, yetim-öksüz, ihtiyaç sahibi ailelerin ve şehit yakını ile gazileri ziyaret edilerek sorun ve ihtiyaçlarına bizzat tanıklık etmek ve hatırlarını sormak amacıyla yürütülen Gönülden Gönüle ziyaretleri devam ediyor. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un önemli projesi Gönülden Gönüle kapsamında Vali Yardımcıları da hane ziyaretlerini gerçekleştirerek projeye destek veriyor, ailelerle hemhal oluyorlar. Devam eden ziyaretler kapsamında Vali Yardımcısı Ekrem Çalık; Kartepe ilçesinde, Vali Yardımcısı Ali Ada; Derince ilçesinde, Vali Yardımcısı Regaip Ahmet Özyiğit; Körfez ilçesinde ve Vali Yardımcısı Şenol Kaya ise Dilovası’nda ikamet eden dezavantajlı ailelerle bir araya geldi. 
40 AİLEYE ULAŞTILAR
40 aileye daha ulaşan ailelerin hayır dualarını alan ve gittikleri her evde büyük mutlulukla karşılanan Vali Yardımcıları, ihtiyaç ve talepleri yerinde inceleyerek yapılması gerekenler noktasında sürecin takipçisi olacaklarını belirttiler. Ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getiren hane sahipleri Vali Seddar Yavuz’a teşekkür ve selamlarını ilettiler. Vali Yardımcıları ziyaret ettikleri ailelerin dışında yolda karşılaştıkları vatandaşlarla da hasbihal ederek çocuklarla ilgilenip onlara hediye verdiler.