Dilovası yaşlılarına sahip çıkıyor

Yaşlılara karşı saygı, vefa duygusu ve topluma ilişkin geleneksel değerlerin canlandırılması amacıyla, ‘Dilovası Yaşlılarına Sahip Çıkıyor Projesi’nin imza protokolü gerçekleştirildi.

‘Dilovası Yaşlılarına Sahip Çıkıyor Projesi’nin imza protokolü Dilovası Kaymakamlığı Toplantı salonunda Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, Darülaceze Vakfı Başkanı Dr. Fatih Recep Saraçoğlu, Darülaceze Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri Hamza Cebeci, Kemal Akar, Fuat Kulaçoğlu ve Darülaceze Vakfı Müdürü Sayın Sayra Şenses ile ilgili kurum amirleri ve basın mensuplarının katılımıyla yapıldı. ‘Dilovası Yaşlılarına Sahip Çıkıyor Projesi’nin değerlendirmesini yapan Kaymakam Dr. Metin Kubilay yaşlılara karşı saygı, vefa duygusu ve topluma ilişkin geleneksel değerlerin canlandırılması amacıyla hazırlanan bu projenin Dilovası’na hayırlı olmasını dileyerek projeye büyük destek veren Darülaceze Vakfı Başkanı Dr. Fatih Recep Saraçoğlu ile Darülaceze Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri ve yöneticilerine teşekkür etti.
HİBE DESTEĞİ VERİLECEK
Projeye ilişkin detayları paylaşan Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, “Bu proje ile yaşlılarımızın sosyal ve kültürel faaliyetlerle hatırlandıklarını ve yalnız olmadıklarını hissettirmek ve toplum içindeki konumlarını iyileştirmeyi amaçladık. Ayrıca; Dilovası Kaymakamlığımız ve Darülaceze Vakfı iş birliğinde hayata geçirilen ‘Dilovası Yaşlılarına Sahip Çıkıyor Projesi’ için Darülaceze Vakfı tarafından gerekli hibe desteği verilecek” dedi.