Darıcanın geleceğine Darıcalılar karar verecek

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 2025-2029 yıllarını kapsayan Stratejik Plan için vatandaşların görüş ve önerilerini toplamak amacıyla anket başlattıklarını duyurdu.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 2025-2029 yıllarını kapsayan Stratejik Plan için vatandaşların görüş ve önerilerini toplamak amacıyla geniş kapsamlı bir anket başlattıklarını duyurdu. Başkan Muzaffer Bıyık, Darıca'da katılımcı belediyecilik anlayışını benimsediklerini ve bu anlayış doğrultusunda vatandaşların görüş ve önerilerine büyük önem verdiklerini belirtti. Başkan Bıyık, “Darıcamızın geleceğini birlikte planlıyoruz. Katılımcı Belediyecilik anlayışımız ile sizlerin görüş ve önerilerini önemsiyoruz. Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verebilmek için 2025-2029 yıllarını kapsayan Stratejik Plan için anket başlattık” ifadelerini kullandı.

Stratejik Plan Anketi ile Halkın Görüşleri Alınıyor

Darıca Belediyesi'nin başlattığı anket, vatandaşların belediye hizmetlerinden beklentilerini, mevcut hizmetlerle ilgili memnuniyetlerini ve geleceğe yönelik önerilerini doğrudan ifade edebilecekleri bir platform sunuyor. Anket, Darıca'nın önümüzdeki beş yılını planlarken halkın istek ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmayı hedefliyor. Başkan Bıyık, stratejik planın oluşturulmasında vatandaşların aktif katılımının büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “Belediyemizin sunduğu hizmetlerin kalitesini artırmak ve Darıca'nın geleceğini daha parlak bir şekilde inşa etmek için vatandaşlarımızın görüşleri bizler için çok değerli. Bu nedenle, tüm Darıca halkını anketimize katılmaya davet ediyorum” dedi.

Hizmet Kalitesini Artırmaya Yönelik Adımlar

Anket, sadece vatandaşların görüşlerini toplamakla kalmayacak, aynı zamanda belediyenin hizmet kalitesini artırmak için atacağı adımların da temelini oluşturacak. Darıca Belediyesi, bu anket sonuçlarını detaylı bir şekilde analiz ederek, stratejik planına yansıtmayı ve vatandaşların beklentilerine uygun projeler geliştirmeyi hedefliyor. Başkan Bıyık, vatandaşların anketi doldurmaları için gerekli bilgilere ve ankete ulaşabilecekleri linki de paylaştı. Darıca'nın geleceğini şekillendirecek stratejik planın oluşturulmasında tüm vatandaşların katkısını beklediklerini ifade eden Başkan Bıyık, anketin katılım adresini de duyurdu: http://bit.ly/darica_sp_anket