CHP Kocaeli il başkanı Darıca’da

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan ve il başkan yardımcılarıyla birlikte Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’yı ziyaret etti. Ziyaretin ardından heyet, ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek Darıca halkıyla bir araya geldi.

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sar, CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan ve il başkan yardımcılarıyla, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’yı makamında ziyaret etti. Görüşmede, Darıca’daki güncel durumlar, sosyal ve ekonomik konular üzerinde değerlendirmeler yapıldı. Sarı, Kaymakam Kara’ya ilçede yapılan çalışmalar ve sorunlara yönelik çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunarak iş birliği mesajı verdi. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Sarı ve ekibi, Darıca’nın çeşitli noktalarındaki esnafları ziyaret ederek, onların sorunlarını dinledi. Ekonomik sıkıntılar ve talepler üzerine sohbet eden heyet, esnafın karşılaştığı zorluklara dair çözüm yolları üzerinde durdu. Esnaf, CHP heyetine sıcak ilgi gösterdi ve taleplerini dile getirdi.

“SORUNLARI GÜNDEME TAŞIMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, “Darıca’da Kaymakamımız Yüksel Kara ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Daha sonra ilçe esnafımızla buluşarak, sorunlarını dinledik. Esnafımızın yaşadığı ekonomik sıkıntıların farkındayız ve bu sorunları gündeme taşımaya devam edeceğiz” dedi.

“SESLERİNİ DUYURMAK BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ”

CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan da esnaf ziyaretleri sonrasında açıklamalarda bulunarak, “Ülkemizde her kesim gibi esnafımız da zor bir dönemden geçiyor. Onların sesini duyurmak ve çözüm üretmek bizim öncelikli görevimizdir. Esnafımızın taleplerini en yüksek mercilere ulaştırmak için çalışıyoruz. Bizler her zaman halkımızın yanındayız ve sorunlarının çözümü için gerekli adımları atmaktan geri durmayacağız” ifadelerini kullandı. CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan ve il başkan yardımcılarıyla birlikte daha sonra Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Murat Balay’a da hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

HABER: KÜBRA AKAR