Çayırova’da ‘Cumhur’ birliği!

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret eden MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş, “Cumhur İttifakı’nın bir parçası olarak, ilçemizin kalkınması ve vatandaşlarımızın refahı için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi ziyaret etti. Görüş alışverişinde bulunulan ziyaretin ardından konuşan MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş, “Cumhur İttifakı’nın bir parçası olarak, işbirliği ve dayanışma ruhuyla ilçemizin gelişimine katkı sağlamak adına gerçekleştirdiğimiz bu görüş alışverişi son derece önemlidir. İlçemizdeki çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunarak, ortak hedeflerimiz doğrultusunda birlikte hareket etme fırsatı bulduk. Belediyemizin yürüttüğü projeler, hizmetler ve gelecek planları hakkında bilgi alışverişi yapma imkanı bulduk. Cumhur İttifakı’nın bir parçası olarak, ilçemizin kalkınması ve vatandaşlarımızın refahı için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi Bey’e tekrar nazik ağırlamaları ve görüş alışverişine verdiği değer için teşekkür ediyor, ilçemiz için hayırlı çalışmalar diliyorum” diye konuştu.

“BÜYÜK VE ÖNEMLİ DESTEK VERDİLER”

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim. İlçemiz adına verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Kendilerine, bir kez da 31 Mart yerel seçimlerinde şahsıma ve partime vermiş oldukları büyük ve önemli desteklerinden ötürü çok minnettarım” açıklamasında bulundu.