Çayırova, Dilovası ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürleri görevlerine başladı

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, görevini Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Recep Demir’e devretti. Tunç, Dilovası’ndaki görevini ise Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Murat Balay’dan devraldı. Görev devirlerinin ardından 3 ilçe milli eğitim müdürü de görevine başladı.
Geçtiğimiz haftalarda il ve ilçe milli eğitim müdürlerinin atamalarına ilişkin kararda, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanmıştı. Tunç, görevini Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Recep Demir’e devrederek ilçeden ayırdı. Devir teslim töreninde konuşan Azmi Tunç: “Yaklaşık 8 yıldır sürdürdüğümüz Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden yeni görevim olan Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmam vesilesiyle ayrılıp, hizmet etmekten onur duyduğum Çayırova ilçemize veda ediyorum. Çayırova'da birlikte çalışma imkânı bulduğumuz, Çayırova Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza ve Belediye çalışanlarımıza, siyasi partilerimizin kıymetli başkanları ve yöneticilerine, birbirinden değerli daire amirlerimize, beraber çalıştığımız şube müdürlerimize, mahalle muhtarlarımıza, bir aile hüviyeti kazandığımız Çayırova Okul yöneticilerimiz, birbirinden kıymetli öğretmenlerimize ve Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarımıza, çalışmalarımızda bizi bağrına basan Çayırovalı dostlarımıza, hemşehrilerimize, ilçemizin birbirinden kıymetli meskun ve fertlerine, Çayırovalı kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yetişmelerinde aile şefkati ile emek ve gayret gösterdiğimiz sevgili öğrencilerimizin eğitim hayatlarında nice güzel ufuklara vakıf olmalarını diliyorum. Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini üstlenmeme vesile olan ve yeni görevimi şahsıma tensip eden büyüklerimize şükranlarımı sunuyor, tüm dost ve sevenlerimize saygı ve hürmetlerimi arz ediyorum. Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini Kıymetli kardeşim Recep Demir beye devrederek Çayırova ilçemizden ayrılıyorum. Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürümüze görevinde başarılar diliyorum” dedi.


DİLOVASI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DE DARICA’YA ATANDI
Daha sonra Dilovası’na giderek görevini Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü’nden devralan Azmi Tunç, “Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini kıymetli dostum Murat Balay beyden devralarak bugün itibariyle görevime başladım. Murat Balay beye atanmış olduğu Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde başarılar diliyorum. Türkiye Yüzyılı hedefinde maarif davamızın bir neferi olarak başladığım görevimde muvaffakiyet için dostlarımızdan dua beklerim” açıklamasında bulundu. Görevi, Azmi Tunç’a devreden ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Murat Balay, “10 yıl içerisinde ilçeye gelen her bürokratı ev sahibi olmanın verdiği sorumlulukla tek tek karşıladım ve ilçemizin güzel anılarıyla uğurladım. Ve şimdi her güzel şeyin sonlandığı gibi baba evinden ayrılan gelin edasıyla yuvamdan ayrılma vakti geldi çattı. Daha önce görevim gereği 10’dan fazla kez kurumlardan ayrılış yapmıştım. Ama bu sefer ki en zoru olacak besbelli. Güzel anılarla, dostluklarla ve yüzümüzün akıyla tertemiz tamamladığımız 10 yılın ardından gönül dostlarıma, çalışma ve mesai arkadaşlarıma elveda diyorum. Aynı zamanda 10 yıl içerisinde beraber çalıştığım ve destekleriyle her zaman yanımızda olan kıymetli vekillerimize, İlçe Kaymakamlarıma, Belediye Başkanlarıma, İl Milli Eğitim Müdürlerime, Siyasi partilerimizin kıymetli başkan ve temsilcilerine, beraber güzel Dilovası için mesai harcadığımız Kurum ve Daire müdürü arkadaşlarımıza, 7/24 esaslı işbirliği içinde olduğumuz mahalle muhtarlarımıza, desteklerini hiç esirgemeyen çok kıymetli hayırsever işadamı ve esnaflarımıza, Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve yönetimlerine, OSB’lerimizin çok kıymetli yöneticilerine, birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarım okul/kurum müdürlerim ile tüm öğretmenlerime, okul aile birliği başkanları ile tüm eğitim çalışanı kardeşlerime, ilçe milli eğitim müdürlüğünde beraber yol yürüdüğüm kıymetli personellerime teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal ediniz ve dualarınızda bizleri unutmayınız. Allaha emanet olun...selam ve saygılarımla” diye konuştu. Murat Balay da daha sonra Dilovası’ndan ayrılarak atandığı Darıca’ya doğru yola çıktı.