Bünyamin Çiftçi, bu işi de batırdı

Göreve geldiği 31 Mart 2019’dan bu yana Çayırova’nın üzerinde tabiri caizse kara bulutları gezdiren Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, bir projeden daha oldu. Çayırova Kent Meydanı müteahhidi konkordato ilan ederek Çifçti’ye hurdalarını bile bırakmadan pılını pırtını topladı.

Çayırova’da şehrin girişine adeta koca bir nazar boncuğu taktıracak bir proje daha iptal oldu. Geçtiğimiz aylarda Çayırova Devlet Hastanesi müteahhidi iflas ederek proje alanında bulunan konteynerlerini yüklenip gitmişti. Dün de yine Çayırova Kent Meydanı müteahhidi konkordato ilan ederek Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye hurdalarını bile bırakmadan pılını pırtını toplayıp gitti.

İŞ BİTİREMEMEZLİK!

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin iş bitirememezliğinden mi bilinmez, 2019’dan bu yana 1 adım yol kat edemeyen Çayırova’da vatandaşlar isyan etmek üzere. İlçede büyük bir eksiklik olan hastane ve kent meydanı projelerinde iflas eden müteahhitler 1 gram çöpünü bırakmadan ilçeden ayrılması, projelerin en az 5 yıl daha tamamlanamaması demek.

“ÇAYIROVA’YA KALAN DİN-İMAN EDEBİYATI”

Çayırova Kent Meydanı projesinin yüklenicisi firmanın da ilçeden ayrıldığını açıklayan Çayırova Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi İlhami Bayrak, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin ‘Çayırova’yı Sevince’ sloganını tiye aldı. Bayrak, “Kent Meydanı’nda hummalı çalışma. Konkordato ilan eden kent meydanı müteahhidi firma pılısını, pırtısını toplayıp hastane inşaatında olduğu gibi sahada nesi var nesi yok yükledi gidiyor. Çayırovalılara kalan; birilerine aktarılan vergilerimiz, hesabı verilemeyen harcamalar, din iman edebiyatı…” dedi.