Başkanlar teşkilatı boş bırakmıyor

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, AK Parti İlçe Başkanlığı Bağlarbaşı Mahallesi haftalık olağan toplantısına katıldı. İki başkanın teşkilat toplantılarında partililerini yalnız bırakmaması teşkilat mensupları tarafından takdirle karşılandı.

AK Parti İlçe Başkanlığı Bağlarbaşı Mahallesi haftalık olağan toplantısı, AK Parti Darıca İlçe Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya; Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, ilçe başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de katıldı. Toplantıda konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, teşkilat mensuplarına 31 Mart yerel seçimlerinde göstermiş oldukları özverili çalışmalar için teşekkür etti. Teşkilat mensuplarına mahallelerinde herhangi bir sorun ya da taleplerini olup olmadığını soran Başkan Bıyık, “Her mahallemizin olduğu gibi Bağlarbaşı Mahallesi’nin ihtiyaçlarını yakından takip ediyoruz. Mahalle sakinlerimizin taleplerine hızlı ve etkin çözümler üretmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Bıyık, teşkilat mensuplarına bir de tavsiyede bulundu. Mahallede bulunan komşularının sorunlarını dinleyerek kendilerine iletmelerini isteyen Başkan Bıyık, “AK Parti belediyeciliği başkadır. Teşkilat mensuplarımız olarak sizler bizim mahallelerdeki gözümüz kulağımızsınız. Nerede bir sorun, problem var ise onu bize iletmek ile mükellefsiniz. Sizler sorun ve problemleri bizlere en hızlı şekilde ileteceksiniz ki bizler de ‘AK Parti Belediyeciliği’ni 22 yıldır olduğu gibi önümüzdeki uzun senelerde de sürdürmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın ardından konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, “Bağlarbaşı Mahallesi bizim için çok önemli. Bağlarbaşı, merkez mahallelerimizden birisi. Seçim süreci boyunca her mahallemizde olduğu gibi bu mahallemizde de ter döktük. Ben teşkilat mensuplarımıza 31 Mart yerel seçimlerinde göstermiş oldukları özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. AK Parti teşkilatları olarak dün olduğu gibi bugün de davamızın lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız” dedi.