Başkan Gülenç’ten kadın esnaflara ziyaret

AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın eşi Havva Bıyık, Osmangazi Mahallesi’nde kadın esnaflara ziyaretler gerçekleştirdi. Nur Piko ve Terzi Gül iş yerlerini ziyaret eden ikili hayırlı kazançlar diledi.

AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç Selma Gülenç ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın eşi Havva Bıyık, Darıca’daki kadın esnaflarla bir araya gelerek, onların çalışmalarını yerinde inceledi ve destek mesajlarını iletti. Nur Piko ve Terzi Gül iş yerlerini ziyaret eden Gülenç ve Bıyık, kadın esnafların iş hayatındaki başarılarını takdir ederek onlara bereketli kazançlar diledi. Ziyaret sırasında, esnaflarla karşılıklı sohbet edilip, kadın girişimcilerin iş hayatındaki önemi üzerine konuşuldu.

“KADINLARIN İŞ HAYATINDAKİ YERİNİ HER ZAMAN DESTEKLİYORUZ”

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Selma Gülenç, “Osmangazi Mahallesi’nde kadın esnaflarımızı ziyaret ederek onların çalışmalarını yerinde görmekten büyük mutluluk duyduk. Kadınların iş hayatındaki yerini her zaman destekliyor, onlara her türlü kolaylığı diliyoruz” dedi. Havva Bıyık da, kadın girişimcilerin bölgedeki iş hayatına kattığı değeri vurgulayarak, “Kadınlarımızın iş dünyasında var olması, başarılarını görmek bizler için büyük bir gurur kaynağı. Hayırlı ve bereketli kazançlar diliyoruz” şeklinde konuştu.

HABER: KÜBRA AKAR