Aziz Yıldırım’ın sayısız eserlerinden biri Gebze’de!

Fenerbahçe’ye sayısız başarı ve eser kazandıran, Pazar günü yapılacak olan kongrede başkanlığa aday olan Aziz Yıldırım, başkanlık döneminde sarı lacivertli kulübe kazandırdığı Gebze Denizli Köyü’ndeki arazinin değerinin 50 milyon dolar olduğunu söyledi. 

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün efsane Başkanı Aziz Yıldırım, Gebze Denizli Köyü'nde yapmayı planladıkları "Fenerbahçe Spor Kulübü Gebze 3 Temmuz Spor Akademisi ve A Takım Tesisleri’ için arazi satın almıştı. Yıldırım’ın aldığı arazi daha sonra sit alanı olarak belirlenmişti. Pazar günü gerçekleşecek olan kongrede başkanlığa yeniden aday olan Yıldırım, kendisi dönemimde alınan arazilerin toplam 50 milyon dolar tuttuğunu hatırlattı. Başkan adayı Yıldırım, Gebze'de aldığı arazi için ise, “Fenerbahçe’nin borcu konuşuluyor ancak benim dönemimde alan Gebze arazisi 50 milyon dolar, eğer borçtan kurtulmak isteniyorsa satılır” ifadelerini kullanmıştı. 
GEBZELİ İŞ İNSANLARI AZİZ YILDIRIM’I DESTEKLEYECEK
Gebze’nin önde gelen birçok iş insanının kongrede Aziz Yıldırım’ı destekleyeceği öğrenilirken, sarı lacivertli kulübün Yıldırım döneminde yaşadığı gerek sportif başarılar, gerekse tesisleşme alanında atılan adımların devamının geleceğine inanıyor. Fenerbahçe’nin 10 yıllık şampiyonluk hasretine Aziz Yıldırım’ın başkan seçilmesi halinde son vereceğine inanan Gebze’deki Fenerbahçeli iş insanları, kongrede oylarını Aziz Yıldırım’dan yana kullanacaklar.