AK Kadınlar eczacıları ziyaret etti

AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç, 25 Eylül Dünya Eczacılar Günü dolayısıyla ilçe genelindeki eczaneleri ziyaret ederek eczacılara çalışmalarında kolaylıklar diledi ve günlerini kutladı.

AK Parti Darıca Kadın Kolları, Dünya Eczacılar Günü kapsamında Darıca’daki eczaneleri ziyaret etti. İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç ve ekibi, eczacılarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi, sağlık hizmetlerine katkıları dolayısıyla teşekkür etti. Eczacılara hediye takdim ederek günlerini kutlayan Gülenç, onların halk sağlığı için verdikleri emeklerin önemini vurguladı. Ziyaretler sırasında açıklamalarda bulunan Selma Gülenç, “Ülkemizin dört bir yanında halk sağlığının korunması için gece gündüz gayretle çalışan eczacılarımızın 25 Eylül Dünya Eczacılar Günü’nü kutluyorum. Eczacılarımız, sağlık sistemimizin vazgeçilmez bir parçasıdır. AK Parti Darıca Kadın Kolları olarak ilçemizde bulunan eczanelerimizi ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledik. Eczacılarımızın emekleri her türlü takdiri hak ediyor” dedi.

ECZACILARA DESTEK VE TEŞEKKÜR

Gülenç, eczacıların pandemiden bu yana gösterdikleri özverili çalışmaları hatırlatarak, halkın sağlığı için yaptıkları fedakarlıkların farkında olduklarını belirtti. Eczacıların halkın ilk sağlık danışmanı olarak önemli bir rol üstlendiğini ifade eden Gülenç, her zaman onların yanında olduklarını ve destekleyeceklerini sözlerine ekledi. Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç, eczacılara olan teşekkürlerini sunarak, onların halk sağlığına yaptıkları katkıların önemini bir kez daha vurguladı.

HABER: KÜBRA AKAR