1.Küme’de ilk hafta programı açıklandı

Futbol İl Temsilciliği, 1.Küme’de ilk haftanın programını açıkladı. Şampiyonluğun favorilerinden biri olarak gösterilen Darıca temsilcisi Martıspor’un İzmit Yahya Kaptanspor ile oynayacağı maç Cumartesi günü saat 17.00’da başlayacak.

1.Küme’de yeni sezonun ilk hafta programı açıklandı. Yaptığı önemli transferler ile şampiyonluk hedefleyen Yavuz Selimoğlu komutasındaki Darıca Martıspor, A Grubu’ndaki ilk maçında Yahya Kaptanspor ile karşılaşacak. Nenehatun Ahmet Çalık Amatör Spor Kompleksi’nde oynanacak olan mücadele saat 21 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’da başlayacak. A Grubu’ndaki bir diğer maçta ise Pelitli G.B Spor evinde ağırlayacak. Alaettin Kurt Stadı’ndaki maç Cumartesi günü saat 17.00’da oynanacak.

DARICASPOR, TAYFUNSPOR VE DİLOVASI MAÇLARI PAZAR GÜNÜ

D Grubu’nda mücadele edecek olan Darıcaspor’un sahasında Değirmenderespor’u misafir edeceği maç ise 22 Eylül Pazar günü saat 17.00’da Ahmet Çalık Amatör Spor Kompleksi’nde oynanacak. Dilovası Belediyespor-Çınarlıspor maçı aynı gün aynı saatte Şehit Nihat Karadaş Stadı’nda, Tayfunspor-İzmit FK maçı ise aynı gün saat 16.00’da Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak. Tavşanlıspor-Gölcük İ.Y maçı ise saat 18.00’da Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak.