ZİRVEDEN DİBE!

SPOR 12.11.2020 - 18:03, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ZİRVEDEN DİBE!

ENDER ALKAN, DARICA G.B’Yİ UÇURUMA SÜRÜKLEDİ
Kurulduğu tarihinden bu yana, mücadele ettiği her ligde şartlar ne olursa olsun zirveye oynama alışkanlığı genlerinde olan ve futbol camiasında ‘3.Lig’in Fenerbahçesi’ olarak adlandırılan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Ender Alkan yönetiminde bu hüviyetinden uzaklaşarak dibe vurdu. Sahasında Halide Edip Adıvarspor ile 1-1 berabere kalan Darıca G.B’de skordan ziyade ortaya konan mahkum futbol bardağı taşırdı. Geride kalan 8 hafta sonunda ligde 90+5’te kazanılan 2-1’lik Fethiyespor maçı dışında galibiyeti bulunmayan sarı yeşilli ekibimiz, kağıt üzerinde 3.Lig’in en kolay grubunda yalnızca 7 puan toplayarak maç fazlasıyla 14.sırada kendisine yer buldu. GEÇEN SEZON LİDER, ŞİMDİ… Geçen sezonun ilk 8 haftasıyla bu sezonun ilk 8 haftası karşılaştırıldığında ortaya çıkan tablo, siyah ve beyaz kadar farklı oldu. Geçen sezon Özgür Vurur yönetiminde ilk 8 haftadan 6 galibiyet çıkararak 18 puan toplayarak lider durumda olan sarı yeşilliler, bu sezon Ender Alkan yönetiminde tarihinin en karanlık dönemini geçirerek 7 puanla küme düşme potasında yer aldı. TRANSFER YASAĞI BAHANE OLAMAZ Transfer yasağı olmasına rağmen 3.Lig’in gözde oyuncularını kadrosunda barındıran, nitekim sezon başında gazetemize yaptığı açıklamada, ‘Transfer ile şampiyon olunmaz, biz mevcut kadromuzla da şampiyon olabiliriz’ diyerek özgüvenini ortaya koyan teknik direktör Ender Alkan, kaliteli ve yetenekli futbolculara sahip olduklarını itiraf etmişti. FUTBOLCULAR ÖZGÜVENİNİ YİTİRDİ Demeçleri ile ortaya koyduğu iş örtüşmeyen Ender Alkan, disiplinden uzak yönetme metotlarıyla geçen sezon sarı yeşilli ekibimizin öne çıkan oyuncularının keskin performans düşüşlerine davetiye çıkardı. Alkan’ın sistemsiz oyun anlayışı nedeniyle birçok futbolcu özgüven kaybı yaşayarak eski performanslarını mumla arattılar.
ENDER ALKAN, DARICA G.B’Yİ UÇURUMA SÜRÜKLEDİ

Kurulduğu tarihinden bu yana, mücadele ettiği her ligde şartlar ne olursa olsun zirveye oynama alışkanlığı genlerinde olan ve futbol camiasında ‘3.Lig’in Fenerbahçesi’ olarak adlandırılan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Ender Alkan yönetiminde bu hüviyetinden uzaklaşarak dibe vurdu.

Sahasında Halide Edip Adıvarspor ile 1-1 berabere kalan Darıca G.B’de skordan ziyade ortaya konan mahkum futbol bardağı taşırdı. Geride kalan 8 hafta sonunda ligde 90+5’te kazanılan 2-1’lik Fethiyespor maçı dışında galibiyeti bulunmayan sarı yeşilli ekibimiz, kağıt üzerinde 3.Lig’in en kolay grubunda yalnızca 7 puan toplayarak maç fazlasıyla 14.sırada kendisine yer buldu.

GEÇEN SEZON LİDER, ŞİMDİ…

Geçen sezonun ilk 8 haftasıyla bu sezonun ilk 8 haftası karşılaştırıldığında ortaya çıkan tablo, siyah ve beyaz kadar farklı oldu. Geçen sezon Özgür Vurur yönetiminde ilk 8 haftadan 6 galibiyet çıkararak 18 puan toplayarak lider durumda olan sarı yeşilliler, bu sezon Ender Alkan yönetiminde tarihinin en karanlık dönemini geçirerek 7 puanla küme düşme potasında yer aldı.

TRANSFER YASAĞI BAHANE OLAMAZ

Transfer yasağı olmasına rağmen 3.Lig’in gözde oyuncularını kadrosunda barındıran, nitekim sezon başında gazetemize yaptığı açıklamada, ‘Transfer ile şampiyon olunmaz, biz mevcut kadromuzla da şampiyon olabiliriz’ diyerek özgüvenini ortaya koyan teknik direktör Ender Alkan, kaliteli ve yetenekli futbolculara sahip olduklarını itiraf etmişti.

FUTBOLCULAR ÖZGÜVENİNİ YİTİRDİ

Demeçleri ile ortaya koyduğu iş örtüşmeyen Ender Alkan, disiplinden uzak yönetme metotlarıyla geçen sezon sarı yeşilli ekibimizin öne çıkan oyuncularının keskin performans düşüşlerine davetiye çıkardı. Alkan’ın sistemsiz oyun anlayışı nedeniyle birçok futbolcu özgüven kaybı yaşayarak eski performanslarını mumla arattılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.