“ZAM LİDERİ KOCAELİ’DE ULAŞIM ÇİLESİ YAŞIYORUZ!”

KOCAELİ 17.02.2021 - 16:35, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“ZAM LİDERİ KOCAELİ’DE ULAŞIM ÇİLESİ YAŞIYORUZ!”

OTOBÜS SEFERLERİ AKSAYINCA VATANDAŞ İSYAN ETTİ;
Bölgemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı hayatı da olumsuz etkiledi. Otobüs seferleri aksarken özellikle ara sokaklardaki durakta bekleyen vatandaş isyan etti. Vatandaşlar, “Zam konusunda lideriz, ama kar yağınca vatandaşı durakta unutuyoruz” diyerek tepkisini dile getirdi. Kar yağışı bölgemiz genelinde etkisine devam ederken zaman zaman hayatı da olumsuz yönde etkiledi. Özellikle ara sokaklardaki duraklarda ikamet eden vatandaşlar gelmeyen otobüsler nedeniyle zor anlar yaşadı. İş yerlerine gitmek için sabah saatlerinde duraklarda bekleyen Gebzeliler geciken seferler nedeniyle sıkıntı yaşarken yetkilileri bu anlamda uyararak “Dakikalardır otobüs bekliyoruz. Normal zamanlarda bile sorun olan hatlar kar yağışında iyice aksıyor. İşimiz gücümüz var. Otobüs konusuna kesin çare gerekiyor” diyerek serzenişte bulundular. KAR YAĞACAĞI ZATEN BELLİYDİ Özellikle ara sokaklardaki duraklarda zorluk çeken Gebzeli vatandaşlar “Ara sokaklarda otobüs hatları ya gelmiyor ya da gelse bile dakikalar sonra geliyor. Bu konuda düzenleme gerekiyor. Mağdur kalıyoruz. Sürekli zam geliyor, ama çözüm yok. Kış günü beklemekten canımız çıktı. Sorun kimden kaynaklıysa çözmeleri gerek, işimiz gücümüz aksadı. Kar yağacağı belliydi, ona göre tedbir alınabilirdi” yorumunu yaparak tepki gösterdiler.
OTOBÜS SEFERLERİ AKSAYINCA VATANDAŞ İSYAN ETTİ;

Bölgemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı hayatı da olumsuz etkiledi. Otobüs seferleri aksarken özellikle ara sokaklardaki durakta bekleyen vatandaş isyan etti. Vatandaşlar, “Zam konusunda lideriz, ama kar yağınca vatandaşı durakta unutuyoruz” diyerek tepkisini dile getirdi.

Kar yağışı bölgemiz genelinde etkisine devam ederken zaman zaman hayatı da olumsuz yönde etkiledi. Özellikle ara sokaklardaki duraklarda ikamet eden vatandaşlar gelmeyen otobüsler nedeniyle zor anlar yaşadı. İş yerlerine gitmek için sabah saatlerinde duraklarda bekleyen Gebzeliler geciken seferler nedeniyle sıkıntı yaşarken yetkilileri bu anlamda uyararak “Dakikalardır otobüs bekliyoruz. Normal zamanlarda bile sorun olan hatlar kar yağışında iyice aksıyor. İşimiz gücümüz var. Otobüs konusuna kesin çare gerekiyor” diyerek serzenişte bulundular.

KAR YAĞACAĞI ZATEN BELLİYDİ

Özellikle ara sokaklardaki duraklarda zorluk çeken Gebzeli vatandaşlar “Ara sokaklarda otobüs hatları ya gelmiyor ya da gelse bile dakikalar sonra geliyor. Bu konuda düzenleme gerekiyor. Mağdur kalıyoruz. Sürekli zam geliyor, ama çözüm yok. Kış günü beklemekten canımız çıktı. Sorun kimden kaynaklıysa çözmeleri gerek, işimiz gücümüz aksadı. Kar yağacağı belliydi, ona göre tedbir alınabilirdi” yorumunu yaparak tepki gösterdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.