YUSUF’UN YAŞAMASI İÇİN SON 500 GRAMI KALDI

GEBZE 30.11.2021 - 12:34, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

YUSUF’UN YAŞAMASI İÇİN SON 500 GRAMI KALDI

Gebze’de yaşayan Kayahan- Mensure Polat çifti, SMA hastalığıyla dünyaya gelen 4 yaşındaki oğulları Yusuf’un tedavisi için yardım bekliyor. Tedavide ihtiyaç duyulan 20 milyon TL’nin yüzde üçü toplanabilirken Yusuf’un tedavi kilo kriteri için 500 gramı kaldı. Gebze Mevlana Mahallesi’nde oturan 12 yıllık evli Kayahan- Mensure Polat çifti, SMA hastalığıyla dünyaya gelen 4 yaşındaki oğulları Yusuf’un tedavisi için yardım bekliyor. Bir evlatlarını da SMA hastalığından kaybeden aile aynı acıyı ikinci kez yaşamak istemiyor. Ailenin ikinci çocuğu olan ve SMA nedeniyle hayatını kaybeden Asmin bebeğin tedavi olduğu süre zarfında çok büyük acılar çektiklerini belirten Mensure Polat, “10 yaşında bir kızım var. İkinci kızımı 1,5 yaşındayken kaybettim SMA hastalığından dolayı. Doğduktan sonra biz onu hastaneye götürdüğümüzde SMA hastası olduğunu öğrendik. Çok zor şeyler yaşadık. Elimizden hiçbir şey gelmedi. ÇOCUĞUMUZ GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE ERİYOR Çocuğumuzun gözümüzün önünde eriyip gitti. Daha sonra diğer çocuğumuz doğunca çok sevindik, çok mutlu olduk fakat daha sonra onun da SMA hastası olduğunu öğrenince yıkıldık. Yusuf’um şu an cihaza bağlı olarak yaşıyor ben onu da kaybetmek istemiyorum. Dubai’de bu hastalığın ilacı var ve biz bu tedaviyi olmak istiyoruz. Yusuf’un 13.5 kilo ağırlığı geçmemesi gerekiyor. Yusuf da şu an 13 kilo, yani yalnızca yarım kilosu kaldı. Biz de kilo almasın diye mamasından kısıyoruz. Yusuf gece yatarken maskeyle yatıyor çünkü rahat nefes alamıyor. Mideden, hortumla besleniyor. Yedi tane cihaz kullanıyor. Lütfen yetkililerden bize yardımcı olmasını istiyoruz” dedi.

Gebze’de yaşayan Kayahan- Mensure Polat çifti, SMA hastalığıyla dünyaya gelen 4 yaşındaki oğulları Yusuf’un tedavisi için yardım bekliyor. Tedavide ihtiyaç duyulan 20 milyon TL’nin yüzde üçü toplanabilirken Yusuf’un tedavi kilo kriteri için 500 gramı kaldı.

Gebze Mevlana Mahallesi’nde oturan 12 yıllık evli Kayahan- Mensure Polat çifti, SMA hastalığıyla dünyaya gelen 4 yaşındaki oğulları Yusuf’un tedavisi için yardım bekliyor. Bir evlatlarını da SMA hastalığından kaybeden aile aynı acıyı ikinci kez yaşamak istemiyor. Ailenin ikinci çocuğu olan ve SMA nedeniyle hayatını kaybeden Asmin bebeğin tedavi olduğu süre zarfında çok büyük acılar çektiklerini belirten Mensure Polat, “10 yaşında bir kızım var. İkinci kızımı 1,5 yaşındayken kaybettim SMA hastalığından dolayı. Doğduktan sonra biz onu hastaneye götürdüğümüzde SMA hastası olduğunu öğrendik. Çok zor şeyler yaşadık. Elimizden hiçbir şey gelmedi.

ÇOCUĞUMUZ GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE ERİYOR

Çocuğumuzun gözümüzün önünde eriyip gitti. Daha sonra diğer çocuğumuz doğunca çok sevindik, çok mutlu olduk fakat daha sonra onun da SMA hastası olduğunu öğrenince yıkıldık. Yusuf’um şu an cihaza bağlı olarak yaşıyor ben onu da kaybetmek istemiyorum. Dubai’de bu hastalığın ilacı var ve biz bu tedaviyi olmak istiyoruz. Yusuf’un 13.5 kilo ağırlığı geçmemesi gerekiyor. Yusuf da şu an 13 kilo, yani yalnızca yarım kilosu kaldı. Biz de kilo almasın diye mamasından kısıyoruz. Yusuf gece yatarken maskeyle yatıyor çünkü rahat nefes alamıyor. Mideden, hortumla besleniyor. Yedi tane cihaz kullanıyor. Lütfen yetkililerden bize yardımcı olmasını istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.