Yunan’lar elimizden zor kaçtı! 3-3

SPOR 09.11.2020 - 19:55, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Yunan’lar elimizden zor kaçtı! 3-3

EURO 2022 Avrupa Futsal Şampiyonası Play-Off 1. maçında Yunanistan'ı Kocaeli’de ağırlayan A Milli Erkek Futsal Takımı, kıran kırana geçen mücadelede sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Daniel Matkovic, Marco Rothenfluh ve Uğur Çakmak yönetti. Yaklaşık bir haftadır Kocaeli'de kampta olan Millilerimiz zorlu geçen mücadeleye Erkan Çınar, Cem Keskin, Onur Mengi, Göktan Işılak ve Mahmut Keskin beşlisiyle başladı. CEM’DEN FÜZE GİBİ GOL Oyuna baskılı başlayan A Milli Futsal Takımı ikinci dakikada Cem Keskin’im mermisi ile 1-0 öne geçti. Yaklaşık bir dakika süren üstünlük Antonios Manos ile geldi ve Manos boş kaleye topu yuvarladı. Yunan ekibi 9. dakikada Takis Artinos ile 2-1 öne geçerken, Millilerimiz bu golde hayli şanssızdı. (1-2) A Milli Erkek Futsal Takımı, 18. dakikada günün etkili isimlerinden Mahmut Keskin ile şık bir gol buldu ve 20 dakikalık ilk devre 2-2 sona erdi. ERKAN DEVLEŞTİ Kalecimiz Erkan Çınar’ın birçok kurtarışa imza attığı Milli maçta kırmızı-beyazlılar 26. dakikada Anıl'ın golüyle yeniden önce geçti (3-2). Gıolde, Anıl rakibinden iadeyi aldıktan sonra sağ çaprazdan çektiği şut sonrası ağları havalandırdı. Ancak Yunanistan 33’te Marios ile 3-3’lük beraberliği  sağladı. Tempolu geçen ve masa hakemliğini Kocaeli Bölgesi Hakemi Sabit Selvi’nin yaptığı karşılaşmada başka gol olmadı ve nefes kesen maç 3-3 sona erdi.

EURO 2022 Avrupa Futsal Şampiyonası Play-Off 1. maçında Yunanistan'ı Kocaeli’de ağırlayan A Milli Erkek Futsal Takımı, kıran kırana geçen mücadelede sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Daniel Matkovic, Marco Rothenfluh ve Uğur Çakmak yönetti. Yaklaşık bir haftadır Kocaeli'de kampta olan Millilerimiz zorlu geçen mücadeleye Erkan Çınar, Cem Keskin, Onur Mengi, Göktan Işılak ve Mahmut Keskin beşlisiyle başladı.

CEM’DEN FÜZE GİBİ GOL

Oyuna baskılı başlayan A Milli Futsal Takımı ikinci dakikada Cem Keskin’im mermisi ile 1-0 öne geçti. Yaklaşık bir dakika süren üstünlük Antonios Manos ile geldi ve Manos boş kaleye topu yuvarladı. Yunan ekibi 9. dakikada Takis Artinos ile 2-1 öne geçerken, Millilerimiz bu golde hayli şanssızdı. (1-2) A Milli Erkek Futsal Takımı, 18. dakikada günün etkili isimlerinden Mahmut Keskin ile şık bir gol buldu ve 20 dakikalık ilk devre 2-2 sona erdi.

ERKAN DEVLEŞTİ

Kalecimiz Erkan Çınar’ın birçok kurtarışa imza attığı Milli maçta kırmızı-beyazlılar 26. dakikada Anıl'ın golüyle yeniden önce geçti (3-2). Gıolde, Anıl rakibinden iadeyi aldıktan sonra sağ çaprazdan çektiği şut sonrası ağları havalandırdı. Ancak Yunanistan 33’te Marios ile 3-3’lük beraberliği  sağladı. Tempolu geçen ve masa hakemliğini Kocaeli Bölgesi Hakemi Sabit Selvi’nin yaptığı karşılaşmada başka gol olmadı ve nefes kesen maç 3-3 sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.