YORULMAK BİLMİYORLAR!

Dilovası 16.02.2021 - 18:40, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

YORULMAK BİLMİYORLAR!

YILDIRIM, DİLOVASI’NDA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKİYOR;
AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’i ağırlayan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetiminin gündemi oldukça yoğun geçti. Çalışmalarını hızlandıran AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve ekibi yoğun ve tempolu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Yıldırım’ın gün boyu süren programlarının bir yenisi önceki gün Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in de katıldığı ziyaretlerle devam etti. Sabah başlayan programda Şeker, Yıldırım ve ekibi Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in 8 bin tablet dağıtım törenine katılarak başladı. Katıldıkları törende öğrencilere tabletlerini dağıtan Şeker ve Yıldırım daha sonra Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in de katıldığı gün boyu süren ziyaretlerine başladılar. Ziyaretlere ayrıca AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ile Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir’de eşlik etti.     TAZİYE ZİYARETLERİNDE BULUNDULAR Şeker, Yıldırım ve Şayir daha sonra geçtiğimiz günlerde vefat eden Mehmet Nuri Alkan’ın ailesine ardından da Adapazarı’n da kız kardeşi vefat eden H.Necmettin Sarıca’yı, damadını ebediyete uğurlayan Yusuf Başaran’ı ve ablası vefat eden Ercan Güneş ve ailesini ziyaret ederek taziye dileklerinde bulundular. OSB’LERİ GEZDİLER Taziye ziyaretlerinin ardından Şeker, Yıldırım, Şayir ve beraberindekiler Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mustafa Türker’i, GEBKİM Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Vefa İbrahim Arıcı’yı, İMES İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Başkan V. Kerim Çolakoğlu ve Bölge Müdürü Onur Kesici’yi, Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sedat Silahdaroğlu'nu, Dilovası Karma Mermerciler Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Haluk Sekban'ı ve son olarak ta Kömürcüler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Başkanı İlhan Karaköse’yi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldılar. MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI OSB ziyaretlerinin ardından Çerkeşli, Köseler, Demirciler ve Tepecik mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelen Şeker, Yıldırım ve Şayir muhtarların talep ve önerileri üzerine istişare ve değerlendirmede bulundular. Ziyarete AK Parti İl Yöneticisi Haluk Sekban’da katıldı. Muhtarlarla yapılan istişarenin ardından Tavşancıl’a geçen Şeker, Yıldırım ve Şayir burada önceki dönem meclis üyesi Hatice Tuzcu’yu ardından da eski Belediye Başkanı Musa Kahraman’ı ve Tavşancıl Mahalle Muhtarı Kenan Keleş’e misafir oldular. KEDFE’NİN ÇALIŞMALARINI DİNLEDİLER Günün son programını ise akşam saatlerinde Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyon (KEDFE) Başkanı Tekin Dursun ve yönetimine gerçekleştirdiler. Şeker, Yıldırım ve Şayir burada Dursun’dan çalışmaları hakkında bilgiler alırken, misafirperverliğinden dolayı Dursun ve yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler. ​
YILDIRIM, DİLOVASI’NDA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKİYOR;

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’i ağırlayan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetiminin gündemi oldukça yoğun geçti.

Çalışmalarını hızlandıran AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve ekibi yoğun ve tempolu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Yıldırım’ın gün boyu süren programlarının bir yenisi önceki gün Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in de katıldığı ziyaretlerle devam etti. Sabah başlayan programda Şeker, Yıldırım ve ekibi Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in 8 bin tablet dağıtım törenine katılarak başladı. Katıldıkları törende öğrencilere tabletlerini dağıtan Şeker ve Yıldırım daha sonra Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in de katıldığı gün boyu süren ziyaretlerine başladılar. Ziyaretlere ayrıca AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ile Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir’de eşlik etti.

 

 

TAZİYE ZİYARETLERİNDE BULUNDULAR

Şeker, Yıldırım ve Şayir daha sonra geçtiğimiz günlerde vefat eden Mehmet Nuri Alkan’ın ailesine ardından da Adapazarı’n da kız kardeşi vefat eden H.Necmettin Sarıca’yı, damadını ebediyete uğurlayan Yusuf Başaran’ı ve ablası vefat eden Ercan Güneş ve ailesini ziyaret ederek taziye dileklerinde bulundular.

OSB’LERİ GEZDİLER

Taziye ziyaretlerinin ardından Şeker, Yıldırım, Şayir ve beraberindekiler Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mustafa Türker’i, GEBKİM Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Vefa İbrahim Arıcı’yı, İMES İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Başkan V. Kerim Çolakoğlu ve Bölge Müdürü Onur Kesici’yi, Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sedat Silahdaroğlu'nu, Dilovası Karma Mermerciler Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Haluk Sekban'ı ve son olarak ta Kömürcüler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Başkanı İlhan Karaköse’yi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI

OSB ziyaretlerinin ardından Çerkeşli, Köseler, Demirciler ve Tepecik mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelen Şeker, Yıldırım ve Şayir muhtarların talep ve önerileri üzerine istişare ve değerlendirmede bulundular. Ziyarete AK Parti İl Yöneticisi Haluk Sekban’da katıldı. Muhtarlarla yapılan istişarenin ardından Tavşancıl’a geçen Şeker, Yıldırım ve Şayir burada önceki dönem meclis üyesi Hatice Tuzcu’yu ardından da eski Belediye Başkanı Musa Kahraman’ı ve Tavşancıl Mahalle Muhtarı Kenan Keleş’e misafir oldular.

KEDFE’NİN ÇALIŞMALARINI DİNLEDİLER

Günün son programını ise akşam saatlerinde Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyon (KEDFE) Başkanı Tekin Dursun ve yönetimine gerçekleştirdiler. Şeker, Yıldırım ve Şayir burada Dursun’dan çalışmaları hakkında bilgiler alırken, misafirperverliğinden dolayı Dursun ve yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.