Yoksulluk intiharları baş gösterdi!

GÜNDEM 14.02.2021 - 15:50, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Yoksulluk intiharları baş gösterdi!

KOCAELİ’NDE NELER OLUYOR?
Gebze’de Samet Özer, Gölcük’te yaşayan Ahmet Tarı ve CHP Kartepe Belediyesi Meclis Üyesi Tugay Adak intihar ederek yaşamına son verdi. Marmara bölgesinin sanayi kenti olarak bilinen Kocaeli son günlerde meydana gelen intihar haberleri ile sarsılıyor. Kentte son 4 günde 3 kişi intihar ederek yaşamına son verdi. İlk olarak ticaretle uğraşan CHP Kartepe Belediyesi Meclis Üyesi Tugay Adak, maddi sorunları nedeniyle İzmit’teki 42 Evler Köprüsünden atlayarak yaşamına son verdi. Bu durum parti içinde, il ve ilçe örgütlerinde vefasızlık olarak yorumlanırken tepki istifaları art arda geldi.     TUGAY ADAK   GÖLCÜKLÜ AHMET TARI KENDİNİ ASTI Bu olayın acısı yüreklerde tazeyken bu kez Gölcük’te 25 yaşındaki Ahmet Tarı isimli genç, 5 metre yüksekliğindeki elektrik direğine tırmanarak kendini astı. Tarı’nın bir süre önce işten çıkarıldığı ve psikolojik sorunları olduğu öne sürüldü.   AHMET TARI   GEBZELİ SAMET ÖZER EVİNDE KENDİNİ ASTI Başka bir intihar olayı da Gebze’de yaşandı. Hürriyet Mahallesinde anne ve babasının yaşadığı apartmanda yalnız yaşayan 32 yaşındaki Samet Özer, evinde kendini asarak yaşamına son verdi. Özer’in çalıştığı şirketten ücretini alamadığı için maddi zorluk yaşadığı ifade edildi. Öte yandan Giresun’un Keşap ilçesine bağlı Çamlıca Köyü’nde yaşayan bir kıza aşık olduğu ve kendisine kavuşamadığı için psikolojik sorunlar yaşadığı öne sürüldü.     SAMET ÖZER
KOCAELİ’NDE NELER OLUYOR?

Gebze’de Samet Özer, Gölcük’te yaşayan Ahmet Tarı ve CHP Kartepe Belediyesi Meclis Üyesi Tugay Adak intihar ederek yaşamına son verdi.

Marmara bölgesinin sanayi kenti olarak bilinen Kocaeli son günlerde meydana gelen intihar haberleri ile sarsılıyor. Kentte son 4 günde 3 kişi intihar ederek yaşamına son verdi. İlk olarak ticaretle uğraşan CHP Kartepe Belediyesi Meclis Üyesi Tugay Adak, maddi sorunları nedeniyle İzmit’teki 42 Evler Köprüsünden atlayarak yaşamına son verdi. Bu durum parti içinde, il ve ilçe örgütlerinde vefasızlık olarak yorumlanırken tepki istifaları art arda geldi.

 

 

TUGAY ADAK

 

GÖLCÜKLÜ AHMET TARI KENDİNİ ASTI

Bu olayın acısı yüreklerde tazeyken bu kez Gölcük’te 25 yaşındaki Ahmet Tarı isimli genç, 5 metre yüksekliğindeki elektrik direğine tırmanarak kendini astı. Tarı’nın bir süre önce işten çıkarıldığı ve psikolojik sorunları olduğu öne sürüldü.

 

AHMET TARI

 

GEBZELİ SAMET ÖZER EVİNDE KENDİNİ ASTI

Başka bir intihar olayı da Gebze’de yaşandı. Hürriyet Mahallesinde anne ve babasının yaşadığı apartmanda yalnız yaşayan 32 yaşındaki Samet Özer, evinde kendini asarak yaşamına son verdi. Özer’in çalıştığı şirketten ücretini alamadığı için maddi zorluk yaşadığı ifade edildi. Öte yandan Giresun’un Keşap ilçesine bağlı Çamlıca Köyü’nde yaşayan bir kıza aşık olduğu ve kendisine kavuşamadığı için psikolojik sorunlar yaşadığı öne sürüldü.

 

 

SAMET ÖZER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.