YKS’de Türkiye 65.si Çayırova’dan çıktı

Çayırova 29.07.2021 - 12:16, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

YKS’de Türkiye 65.si Çayırova’dan çıktı

Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi öğrencisi Osman Alışkan, YKS’de sayısal alanda Türkiye 65.si oldu.
Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi öğrencisi Osman Alışkan, 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) sınav puanları ve başarı sırasına göre Sayısal Alanda Türkiye 42.si, Yerleştirmeye Esas Puan sıralamasında ise Türkiye 65.si oldu. Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi, YKS’de elde ettikleri derecelerle büyük başarı gösterdi. İkinci kez mezun veren okul başarılarını arttırarak devam ettiriyor. Yine Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi Öğrencisi Elif Özcan, Sözel Alanında ise Türkiye 586.sı oldu. BÜYÜK ÖZVERİYLE HAZIRLADILAR Uzaktan eğitim sürecinde sınava hazırlığı kesintisiz devam ettiği, Pekiştirme odaklı ders planlamaları ve deneyimli akademik kadrosuyla büyük bir özveriyle çalışarak öğrencilerini birlikte sınava hazırlayan Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi yönetici ve öğretmenleri öğrencilerinin mutluluğuna ortak oldu. Uzaktan eğitime başlandığı tarihten sınav anına kadar öğrencileriyle iletişim halinde sınava hazırlık çalışmalarını takip eden öğretmenleri öğrencilerin motivasyonunu yüksek tuttu. Öğrenci odaklı başarılı ve özverili çalışmaların artarak devam ettiği Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi idarecileri, sınava girerek çaba sarf eden tüm öğrencileri, onları sınava hazırlamak için büyük gayret gösteren yönetici ve öğretmenleri ile öğrencilerin ailelerini tebrik etti.
Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi öğrencisi Osman Alışkan, YKS’de sayısal alanda Türkiye 65.si oldu.

Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi öğrencisi Osman Alışkan, 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) sınav puanları ve başarı sırasına göre Sayısal Alanda Türkiye 42.si, Yerleştirmeye Esas Puan sıralamasında ise Türkiye 65.si oldu. Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi, YKS’de elde ettikleri derecelerle büyük başarı gösterdi. İkinci kez mezun veren okul başarılarını arttırarak devam ettiriyor. Yine Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi Öğrencisi Elif Özcan, Sözel Alanında ise Türkiye 586.sı oldu.

BÜYÜK ÖZVERİYLE HAZIRLADILAR

Uzaktan eğitim sürecinde sınava hazırlığı kesintisiz devam ettiği, Pekiştirme odaklı ders planlamaları ve deneyimli akademik kadrosuyla büyük bir özveriyle çalışarak öğrencilerini birlikte sınava hazırlayan Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi yönetici ve öğretmenleri öğrencilerinin mutluluğuna ortak oldu. Uzaktan eğitime başlandığı tarihten sınav anına kadar öğrencileriyle iletişim halinde sınava hazırlık çalışmalarını takip eden öğretmenleri öğrencilerin motivasyonunu yüksek tuttu. Öğrenci odaklı başarılı ve özverili çalışmaların artarak devam ettiği Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi idarecileri, sınava girerek çaba sarf eden tüm öğrencileri, onları sınava hazırlamak için büyük gayret gösteren yönetici ve öğretmenleri ile öğrencilerin ailelerini tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.