Yerli otomobil 2022’de banttan inecek!

GEBZE 10.09.2020 - 15:07, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Yerli otomobil 2022’de banttan inecek!

BAKAN VARANK GEBZE’DEN AÇIKLADI
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli otomobilin 2022 yılı sonunda banttan ineceğini açıkladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Gebze Bilişim Vadisi’ne gelerek yerli otomobil hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Gebze’den yerli otomobil hakkında son durum bilgilendirmesi yapan Bakan Varank, “Planlandığı gibi devam ediyor. Biliyorsunuz fabrikanın temellerini attık. İnşaat, çalışmalar hızlı bir biçimde devam ediyor. Kamuoyuna ilan ettiğimiz takvimimiz de belli. 2022'nin sonunda inşallah biz Türkiye'nin otomobillerini banttan indirmeyi istiyoruz. Otomobiller halkımız tarafından çok sevildi. Her gittiğimiz yerde insanlar bize memnuniyetlerini ifade ediyorlar. O proje de planlandığı gibi devam ediyor. İnşallah araçlarımızı, otonom özellikleri de olan araçlarımızı 2022'nin sonunda yollarda görebileceğiz” dedi.
BAKAN VARANK GEBZE’DEN AÇIKLADI

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli otomobilin 2022 yılı sonunda banttan ineceğini açıkladı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Gebze Bilişim Vadisi’ne gelerek yerli otomobil hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Gebze’den yerli otomobil hakkında son durum bilgilendirmesi yapan Bakan Varank, “Planlandığı gibi devam ediyor. Biliyorsunuz fabrikanın temellerini attık. İnşaat, çalışmalar hızlı bir biçimde devam ediyor. Kamuoyuna ilan ettiğimiz takvimimiz de belli. 2022'nin sonunda inşallah biz Türkiye'nin otomobillerini banttan indirmeyi istiyoruz. Otomobiller halkımız tarafından çok sevildi. Her gittiğimiz yerde insanlar bize memnuniyetlerini ifade ediyorlar. O proje de planlandığı gibi devam ediyor. İnşallah araçlarımızı, otonom özellikleri de olan araçlarımızı 2022'nin sonunda yollarda görebileceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.