YENİDEN REFAH DARICA’DAN GAZETEMİZE ZİYARET!

SİYASET 22.11.2021 - 14:54, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

YENİDEN REFAH DARICA’DAN GAZETEMİZE ZİYARET!

YENİDEN REFAH DARICA’DAN GAZETEMİZE ZİYARET!
Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Başkanı Ali Taştan ve yönetimi gazetemizi yeni yerinde ziyaret etti. Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Yönetimi Başkan Ali Taştan önderliğinde Osmangazi Mahallesi esnafını ziyaret etti. Esnaf ziyaretlerinin ardından yeni yayın döneminde Darıca’da okurlarıyla buluşan gazetemizi de yeni yerinde ziyaret eden Taştan ve yönetimini Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Yağmur Sır ağırladı. Ziyarette esnafın nabzını yokladıklarını söyleyen Başkan Taştan, gittikleri her esnaf ziyaretinde teveccühle karşılandıklarını bunun da kendilerini memnun ettiğini söyledi. Darıcalı vatandaşların derdinin de taleplerinin de karşılanmadığını vurgulayan Başkan Taştan, “Vatandaş artık pandemiyi ve pandeminin etkilerini unutup ekonomideki çöküşe dert yanıyor. Bir buçuk yılı aşkın süredir pandemi ile mücadele eden vatandaş bu kez de ekonominin yaşattığı dar boğazla uğraşıyor” dedi. Dar boğazdan kurtulmanın çözümünün Yeniden Refah Partisi olduğunu da söyleyen İlçe Başkanı Ali Taştan, “Esnafımızın yüzü Yeniden Refah iktidarında gülecek. Sadece seçim zamanı değil geçim zamanında da halkımızın ve esnafımızın yanındayız, var olmaya devam edeceğiz” dedi. “AŞIYA DEĞİL, PLANSIZ ÇALIŞMALARA KARŞIYIZ” Koronavirüs salgınıyla ilgili de gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Taştan, “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın da dediği gibi aşı bir kurtuluş reçetesi değil. Evet aşı bir çözüm ama bir kurtuluş değil. Gerek ülkemiz gerekse de dünya insanlığı yapılan açıklamalardan sonra ve halâ süren ölümlerden ötürü tedirgin ve endişeli. Aşının güvenilirliğini sorgular halde. Biz aşıya karşı değiliz. Biz yapılan yanlış ve bilinçsiz yapılan aşılama çalışmalarına karşıyız. Aşı ile ilgili açıklamalar yaptığımızda bizi ‘aşı karşıtı’ diyerek düşman etmeye çalışıyorlar. Ancak bizim hep söylediğimiz şu; Aşı çözüm ancak doğru ve planlı yapılırsa çözüm. İnsanlar deneme tahtasına çevrildi. Önce sinovac, sonra biontech sonra yerli aşı, e tabi bunların bir de doz oranları var. Biz her fırsatta hatta her alanda hükümete ve bu işin başında olanlara şunu söylüyoruz; Planlı çalışın milletin günahına girmeyin. Ancak görüyoruz ki artan vaka ve ölüm sayıları ile bilinçsiz bir şekilde yapılan çalışmalar ölümleri ve vakaları daha da arttıracak. Umuyoruz ki can kayıpları daha fazla artmadan ve işin boyutu büyümeden bu yanlıştan dönülmesidir” dedi.
YENİDEN REFAH DARICA’DAN GAZETEMİZE ZİYARET!

Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Başkanı Ali Taştan ve yönetimi gazetemizi yeni yerinde ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Yönetimi Başkan Ali Taştan önderliğinde Osmangazi Mahallesi esnafını ziyaret etti. Esnaf ziyaretlerinin ardından yeni yayın döneminde Darıca’da okurlarıyla buluşan gazetemizi de yeni yerinde ziyaret eden Taştan ve yönetimini Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Yağmur Sır ağırladı. Ziyarette esnafın nabzını yokladıklarını söyleyen Başkan Taştan, gittikleri her esnaf ziyaretinde teveccühle karşılandıklarını bunun da kendilerini memnun ettiğini söyledi. Darıcalı vatandaşların derdinin de taleplerinin de karşılanmadığını vurgulayan Başkan Taştan, “Vatandaş artık pandemiyi ve pandeminin etkilerini unutup ekonomideki çöküşe dert yanıyor. Bir buçuk yılı aşkın süredir pandemi ile mücadele eden vatandaş bu kez de ekonominin yaşattığı dar boğazla uğraşıyor” dedi. Dar boğazdan kurtulmanın çözümünün Yeniden Refah Partisi olduğunu da söyleyen İlçe Başkanı Ali Taştan, “Esnafımızın yüzü Yeniden Refah iktidarında gülecek. Sadece seçim zamanı değil geçim zamanında da halkımızın ve esnafımızın yanındayız, var olmaya devam edeceğiz” dedi.

“AŞIYA DEĞİL, PLANSIZ ÇALIŞMALARA KARŞIYIZ”

Koronavirüs salgınıyla ilgili de gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Taştan, “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın da dediği gibi aşı bir kurtuluş reçetesi değil. Evet aşı bir çözüm ama bir kurtuluş değil. Gerek ülkemiz gerekse de dünya insanlığı yapılan açıklamalardan sonra ve halâ süren ölümlerden ötürü tedirgin ve endişeli. Aşının güvenilirliğini sorgular halde. Biz aşıya karşı değiliz. Biz yapılan yanlış ve bilinçsiz yapılan aşılama çalışmalarına karşıyız. Aşı ile ilgili açıklamalar yaptığımızda bizi ‘aşı karşıtı’ diyerek düşman etmeye çalışıyorlar. Ancak bizim hep söylediğimiz şu; Aşı çözüm ancak doğru ve planlı yapılırsa çözüm. İnsanlar deneme tahtasına çevrildi. Önce sinovac, sonra biontech sonra yerli aşı, e tabi bunların bir de doz oranları var. Biz her fırsatta hatta her alanda hükümete ve bu işin başında olanlara şunu söylüyoruz; Planlı çalışın milletin günahına girmeyin. Ancak görüyoruz ki artan vaka ve ölüm sayıları ile bilinçsiz bir şekilde yapılan çalışmalar ölümleri ve vakaları daha da arttıracak. Umuyoruz ki can kayıpları daha fazla artmadan ve işin boyutu büyümeden bu yanlıştan dönülmesidir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.