Yaz etkinlikleri yeniden başlıyor

KÜLTÜR-SANAT 09.06.2021 - 10:29, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Yaz etkinlikleri yeniden başlıyor

Tam kapanma döneminde evlerinde bunalan vatandaşlara her an iyi haber gelebilir. Kültür ve sanat etkinliklerinin açık alanlarda yeniden yapılması için görüşmeler yapılırken yüksek ihtimal görüşmelerden olumlu yanıt çıkacak. Böylece geçen yaz olduğu gibi etkinlikleri takip edebileceğiz. Uzun zamandır salgın dönemi nedeniyle iptal edilen, kültür-sanat etkinlikleri için düğmeye basıldı. Aldığımız bilgilere göre yetkililerin açık alanlarda kültür ve sanat etkinlikleri yapılması adına bir dizi görüşme gerçekleştirdiği son kararın henüz verilmemesine karşın görüşmelerin olumlu ilerlediği belirtildi. Bu anlamda görüşlerini aldığımız bir yetkili, “Açık alanlar adına bu tip bir çalışma var, muhtemelen olacak, geçen senelerde olduğu gibi örneğin Eskihisar kalesi uygun” yorumunu yaptı. Evlerinde kısıtlamalar nedeniyle sıkılan vatandaşlar, etkinliklerin yeniden gerçekleşmesi halinde böylece rahat bir nefes almayı başaracaklar. VATANDAŞ NEFES ALACAK Özellikle tam kapanma döneminde hayli bunalan vatandaşlar, kısa zamanda büyük ihtimalle müjde alacak. Vakaların azalmasıyla beraber normalleşme adımlarını attığımız şu günlerde yetkililer kültür ve sanat etkinlikleri adına düğmeye bastı. Yapılan görüşmelerde açık alanlar için etkinlik düzenlenmesi yönünde karar alınırken şu an için son karar verilmedi. Yüksek ihtimal açık alanlarda geçen sene olduğu gibi kültürel etkinlikler izleyebileceğiz.

Tam kapanma döneminde evlerinde bunalan vatandaşlara her an iyi haber gelebilir. Kültür ve sanat etkinliklerinin açık alanlarda yeniden yapılması için görüşmeler yapılırken yüksek ihtimal görüşmelerden olumlu yanıt çıkacak. Böylece geçen yaz olduğu gibi etkinlikleri takip edebileceğiz.

Uzun zamandır salgın dönemi nedeniyle iptal edilen, kültür-sanat etkinlikleri için düğmeye basıldı. Aldığımız bilgilere göre yetkililerin açık alanlarda kültür ve sanat etkinlikleri yapılması adına bir dizi görüşme gerçekleştirdiği son kararın henüz verilmemesine karşın görüşmelerin olumlu ilerlediği belirtildi. Bu anlamda görüşlerini aldığımız bir yetkili, “Açık alanlar adına bu tip bir çalışma var, muhtemelen olacak, geçen senelerde olduğu gibi örneğin Eskihisar kalesi uygun” yorumunu yaptı. Evlerinde kısıtlamalar nedeniyle sıkılan vatandaşlar, etkinliklerin yeniden gerçekleşmesi halinde böylece rahat bir nefes almayı başaracaklar.

VATANDAŞ NEFES ALACAK

Özellikle tam kapanma döneminde hayli bunalan vatandaşlar, kısa zamanda büyük ihtimalle müjde alacak. Vakaların azalmasıyla beraber normalleşme adımlarını attığımız şu günlerde yetkililer kültür ve sanat etkinlikleri adına düğmeye bastı. Yapılan görüşmelerde açık alanlar için etkinlik düzenlenmesi yönünde karar alınırken şu an için son karar verilmedi. Yüksek ihtimal açık alanlarda geçen sene olduğu gibi kültürel etkinlikler izleyebileceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.