‘YAYALAR KIRMIZI ÇİZGİMİZ’ DEDİLER

Darıca 30.03.2021 - 15:00, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

‘YAYALAR KIRMIZI ÇİZGİMİZ’ DEDİLER

İçişleri Bakanlığı Süleyman Soylu'nun sosyal medya hesabından yaptığı "30 Mart'ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz" paylaşımına Darıca’dan ilk destek geldi. Darıca protokolü öğrencilerle birlikte sahaya inerek ‘Kırmızı çizgi’ uygulamasına katıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sosyal medya hesabından '30 Mart'ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz' paylaşımının ardından Darıca'da ‘Kırmızı çizgi’ uygulamasına başladı. Yayalara öncelik tanınmasına dikkat çekilen uygulama kapsamında, belediye ekipleri yaya geçitlerindeki beyaz renkli şeritlerden bazılarını kırmızı renge boyamaya başladı. Gerçekleştirilen kırmızı çizgi programına Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Emniyet Müdürü Şaheser Alaca, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve öğrenciler katıldı. HER İNSANIN KIRMIZI ÇİZGİSİ VAR Programa katılan Darıcalı vatandaşlar kırmızı çizgilerle ilgili görüşlerini sunarak, “Bundan sonra yaya geçidinden geçerken sürücülerin ve yayaların daha dikkatli olmaları konusunda farkındalık olmuş. Yayalar ve sürücüler bundan sonra kırmızı  çizgiye daha çok dikkat etmesi lazım. Her insanın bir kırmızı çizgisi var. Darıca‘da bu çalışma çok güzel olmuş” ifadelerini kullandı. Gerçekleştirilen etkinlikle polis ekipleri ve öğrenciler araç sürücülülerine ‘Öncelik hayatın, öncelik yayanın’, ‘Yayalar kırmızı çizgimiz’ yazılı broşürler dağıttı.

İçişleri Bakanlığı Süleyman Soylu'nun sosyal medya hesabından yaptığı "30 Mart'ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz" paylaşımına Darıca’dan ilk destek geldi. Darıca protokolü öğrencilerle birlikte sahaya inerek ‘Kırmızı çizgi’ uygulamasına katıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sosyal medya hesabından '30 Mart'ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz' paylaşımının ardından Darıca'da ‘Kırmızı çizgi’ uygulamasına başladı. Yayalara öncelik tanınmasına dikkat çekilen uygulama kapsamında, belediye ekipleri yaya geçitlerindeki beyaz renkli şeritlerden bazılarını kırmızı renge boyamaya başladı. Gerçekleştirilen kırmızı çizgi programına Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Emniyet Müdürü Şaheser Alaca, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve öğrenciler katıldı.

HER İNSANIN KIRMIZI ÇİZGİSİ VAR

Programa katılan Darıcalı vatandaşlar kırmızı çizgilerle ilgili görüşlerini sunarak, “Bundan sonra yaya geçidinden geçerken sürücülerin ve yayaların daha dikkatli olmaları konusunda farkındalık olmuş. Yayalar ve sürücüler bundan sonra kırmızı  çizgiye daha çok dikkat etmesi lazım. Her insanın bir kırmızı çizgisi var. Darıca‘da bu çalışma çok güzel olmuş” ifadelerini kullandı. Gerçekleştirilen etkinlikle polis ekipleri ve öğrenciler araç sürücülülerine ‘Öncelik hayatın, öncelik yayanın’, ‘Yayalar kırmızı çizgimiz’ yazılı broşürler dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.