“Yatırım bütçesinin sadece yüzde 25’ini gerçekleştirdi”

Çayırova 07.04.2021 - 11:58, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Yatırım bütçesinin sadece yüzde 25’ini gerçekleştirdi”

Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Halis Koç, “CHP Çayırova meclis gurubu ve ilçe örgütümüz; cesur yüreklilikle; ön gördüğü yatırım bütçesinin sadece yüzde 25’ini gerçekleştiren Çayırova Belediyesi’nin üzerine kararlılıkla gitmeye devam edecek” dedi. Çayırova Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısına bütçe harcamaları damga vurdu. Muhalefetten Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye çok sert harcama tepkisi geldi. Meclis konuşmalarına damga vuran harcamalar hakkında açıklama yapan Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Halis Koç konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Boşuna çırpınmayın. Son çırpınmalar fayda getirmez! FUZULİ HARCAMALARI YATIRIMA DÖNÜŞTÜRECEĞİZ CHP Çayırova meclis gurubu ve ilçe örgütümüz cesur yüreklilikle;  her türlü tehdide ve şantaja karşı ön gördüğü yatırım bütçesinin sadece yüzde 25’ini gerçekleştiren Çayırova Belediyesi’nin bir avuç yandaşına sunduğu peşkeşlerin üzerine kararlılıkla gitmeye devam edecek. Elde edilen kazanç Çayırova halkına yatırım olarak dönecek. Tıpkı özel kalem bütçesinde sağladığımız katkı gibi. Halkımız şahit olsun ki; 2021 yılı bütçesinden reklama giden fuzuli harcamaları da yatırıma dönüştüreceğiz.” Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Halis Koç

Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Halis Koç, “CHP Çayırova meclis gurubu ve ilçe örgütümüz; cesur yüreklilikle; ön gördüğü yatırım bütçesinin sadece yüzde 25’ini gerçekleştiren Çayırova Belediyesi’nin üzerine kararlılıkla gitmeye devam edecek” dedi.

Çayırova Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısına bütçe harcamaları damga vurdu. Muhalefetten Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye çok sert harcama tepkisi geldi. Meclis konuşmalarına damga vuran harcamalar hakkında açıklama yapan Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Halis Koç konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Boşuna çırpınmayın. Son çırpınmalar fayda getirmez!

FUZULİ HARCAMALARI YATIRIMA DÖNÜŞTÜRECEĞİZ

CHP Çayırova meclis gurubu ve ilçe örgütümüz cesur yüreklilikle;  her türlü tehdide ve şantaja karşı ön gördüğü yatırım bütçesinin sadece yüzde 25’ini gerçekleştiren Çayırova Belediyesi’nin bir avuç yandaşına sunduğu peşkeşlerin üzerine kararlılıkla gitmeye devam edecek. Elde edilen kazanç Çayırova halkına yatırım olarak dönecek. Tıpkı özel kalem bütçesinde sağladığımız katkı gibi. Halkımız şahit olsun ki; 2021 yılı bütçesinden reklama giden fuzuli harcamaları da yatırıma dönüştüreceğiz.”

Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Halis Koç

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.