YALÇINTAŞ’TAN GAZETEMİZE ZİYARET

Darıca 15.11.2021 - 10:51, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

YALÇINTAŞ’TAN GAZETEMİZE ZİYARET

Basın İlan Kurumu Kocaeli Şube Müdürü Salih Yalçıntaş ve kurum görevlisi Gökhan Özdemir, Gebze Hürses Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Darıca’daki yeni yerine taşınan ve Genel Yayın Yönetmenliğini Abbas Sır’ın yaptığı Gebze Hürses Gazetesi’ne Basın İlan Kurumu Kocaeli Şube Müdürü Salih Yalçıntaş ve kurum görevlisi Gökhan Özdemir hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Müdür Yalçıntaş, yeni yerine taşınan gazete ekibine başarılar diledi. Sır, Basın İlan Kurumu Kocaeli Şube Müdürü Salih Yalçıntaş’a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.  

Basın İlan Kurumu Kocaeli Şube Müdürü Salih Yalçıntaş ve kurum görevlisi Gökhan Özdemir, Gebze Hürses Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Darıca’daki yeni yerine taşınan ve Genel Yayın Yönetmenliğini Abbas Sır’ın yaptığı Gebze Hürses Gazetesi’ne Basın İlan Kurumu Kocaeli Şube Müdürü Salih Yalçıntaş ve kurum görevlisi Gökhan Özdemir hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Müdür Yalçıntaş, yeni yerine taşınan gazete ekibine başarılar diledi. Sır, Basın İlan Kurumu Kocaeli Şube Müdürü Salih Yalçıntaş’a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.